espa pkm

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026, 10:11:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πού μπορώ να υποβάλλω αίτηση και ποια στοιχεία πρέπει να συμπληρώσω, τι κάνω εάν μου εμφανιστούν λανθασμένα στοιχεία, τι λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό του εισοδήματος και πώς υπολογίζονται οι καταθέσεις του νοικοκυριού, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τα φιλοξενούμενα μέλη περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στις 32 ερωταπαντήσεις του υπουργείου για το κοινωνικό μέρισμα.
«Εξεταστική για τη θητεία του Παύλου Πολάκη και του Ανδρέα Ξανθού στο υπουργείο Υγείας θα κάνει η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση», τόνισε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνοντας ταυτόχρονα υπερήφανος για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας.
Έκρηξη σε τέμενος σημειώθηκε στην Αίγυπτο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 75 νεκρούς.

Η έκρηξη έγινε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής και ταρακούνησε το βόρειο Σινά.
Αστυνομικός σκοτώθηκε, το Σάββατο, όταν οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να εκδιώξουν εκατοντάδες ισλαμιστές διαδηλωτές από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο του Ισλαμαμπάντ, τον οποίο έχουν κλείσει εδώ και τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας της πακιστανικής πρωτεύουσας, ο αστυνομικός σκοτώθηκε αφού δέχθηκε μια πέτρα στο κεφάλι.
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 17:50

Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο στα Μουδανιά

Ένας 20χρονος Αλβανός έχασε τη ζωή του στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Το δυστύχημα συνέβη στο 6ο χιλιόμετρο της Δημοτικής Οδού Νέων Μουδανιών προς παραλία Διονυσίου.

«Η εμβληματική Ιστορία της Σητείας, ανά τους αιώνες, μας διδάσκει την αξία της Αντίστασης εναντίον κάθε εισβολέα ή κατακτητή, άρα την αξία της Ελευθερίας, την οποία εκπέμπει άλλωστε ολόκληρη η Κρήτη» επισήμανε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, και τόνισε:

Τουλάχιστον 25 πρόσφυγες έχασαν τη ζωή τους, το Σάββατο, σε ναυάγιο ανοικτά της δυτικής ακτής της Λιβύης. Επιζώντες μεταφέρονται πίσω στο λιμάνι της Τρίπολης, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της λιβυκής ακτοφυλακής.

Η Λιβύη αποτελεί το κύριο σημείο αναχώρησης για τους κυρίως αφρικανούς μετανάστες που προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη.
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 16:50

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Υεμένη

Εργαζόμενοι σε οργανώσεις αρωγής προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Υεμένης, έπειτα από σχεδόν τρεις εβδομάδες αποκλεισμού από τον υπό τη Σαουδική Αραβία συνασπισμό, δήλωσε αξιωματούχος του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP).