Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γιούνκερ-Τσίπρας: Κοινή βούληση η ολοκλήρωση του προγράμματος έως το 2018
Συνάντηση ΠτΔ - φορέων για τη μικροβιακή αντοχή στα αντιβιοτικά
Κίνα: Δάσκαλοι σε παιδικό σταθμό κακοποιούσαν σεξουαλικά μαθητές
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα (Xinhua), η αστυνομία ερευνά καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι δάσκαλοι και εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό, τον οποίο διαχειρίζεται η εταιρία υπηρεσιών προσχολικής αγωγής RYB Education, είχαν κακοποιήσει παιδιά, τα οποία «φέρονται να είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, να είχαν τρυπηθεί από βελόνες και να τους έχουν δοθεί χάπια, που δεν είναι γνωστό τι ουσίες περιείχαν».
Νέες θέσεις εργασίας υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος Ζιμπάμπουε
Στον όρκο του ο 75χρονος πρώην επικεφαλής των δυνάμεων ασφαλείας και γνωστός με το προσωνύμιο «Ο Κροκόδειλος» υποσχέθηκε να τηρήσει το σύνταγμα της πρώην βρετανικής αποικίας και να προστατεύσει τα δικαιώματα και των 16 εκατομμυρίων πολιτών της Ζιμπάμπουε.
Αίγυπτος: Τουλάχιστον 155 νεκροί και 80 τραυματίες από έκρηξη σε τέμενος
Η έκρηξη έγινε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής και ταρακούνησε το βόρειο Σινά.
Συνελήφθη ισοβίτης που παραβίασε την άδειά του από τις φυλακές
Τον 45χρονο ισοβίτη αναγνώρισε αστυνομικός που βρισκόταν στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, η οποία τον συνέλαβε.