Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κιλκισιακός: Πίστη για το διπλό
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κώστα Λογγινίδη, και τους τραυματίες Φώτη Μίλκα και Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Σε καλό δρόμο οι υπόλοιποι παίκτες που είχαν προβλήματα, με τη συμμετοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό να κρίνεται στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.
Κιλκισίου Εμμανουήλ: "Η Εκκλησία ήταν πάντοτε μπροστάρης στην αλληλεγγύη"
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς στο κέντρο εστίασης “Κτήμα των Ευχών” το απόγευμα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2017.
Μία εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάσθηκε το έργο της Ενορίας και δι' αυτής ενισχύεται η κατασκευή του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου, το οποίο έχει προχωρήσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.
Τονικίδης: Εμείς εργαζόμαστε στο φως, άλλοι βυσσοδομούν από το παρασκήνιο
Η Επιμελητηριακή παράταξη «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ», της οποίας εξ αρχής έχω την τιμή να ηγούμαι, από την πρώτη στιγμή της δημόσιας καταγραφής της, έχει αποδείξει ότι στόχος πρώτος είναι ένα Επιμελητήριο επιχειρηματιών-επαγγελματιών και όχι ένα Επιμελητήριο κομμάτων και κομματικών γραμμών.
Μετά από τόσα χρόνια στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς, η παράταξη και εγώ προσωπικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίζουμε ότι ο στόχος μας επιτεύχθηκε σε βαθμό απόλυτο.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον 35ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς δεν θα μπορούσε να λείπει από μια διοργάνωση σαν αυτήν του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Έτσι την Κυριακη 12 Νοεμβρίου στον 35ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχαν οι Γιάννης Κοκόνας, Στέλιος Δέλογλου, Διονύσης Λιάκος, Δημήτρης Ναλμπάντης, Χρήστος Ζαφειρόπουλος, Ευφροσύνη Ζαμπέλη και Ελένη Καρτσώνη. Μαζί με χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο τερμάτισαν στο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο νοιώθοντας την συγκίνηση που προσφέρει αυτός ο αγώνας σύμβολο. Τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια ιδίως στους Δημήτρη Ναλμπάντη, Χρήστο Ζαφειρόπουλο και Ελένη Καρτσώνη για τους οποίους ήταν και η πρώτη φορά που έτρεξαν την απόσταση του μαραθωνίου.
Ιατρικές εξετάσεις στον “Άθλο” Κιλκίς
Στις 09/11/2017 και ημέρα Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες Ιατρικές εξετάσεις στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από εξειδικευμένο Παθολόγο Ιατρό σε ειδικά διαμορφωμένο ιατρείο εντός των εγκαταστάσεων του. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των αθλητών του συλλόγου .Βασικός στόχος της διαδικασίας αυτής είναι η πραγματοποίηση των εξετάσεων στους αθλητές του συλλόγου για την εύρεση τυχών μικροπροβλημάτων στην καρδιά αλλά και αλλού που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην υγεία σε συνδυασμό με την άθληση.
Tζουντόκα από χρυσό και χαλκό στον Αίαντα
Το απόλυτο πέτυχαν 6 συμμετοχές 6 μετάλλια προδιαγράφοντας το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού αθλήματος στο νομό Κιλκίς από τους συνήθεις ύποπτους Κιλκισιώτες Τζουντόκα του Αίαντα Κιλκίς, παρουσία της Ελληνίδας Γιαννιώτισσας Χάλκινης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του Τζούντο Μπουκουβάλλα Ιουλιέτα.
Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 η αποστολή των 6 αθλητών και συνοδών τους ταξίδεψαν στο Ηρωικό Καλπάκι Ιωαννίνων και εκπροσώπησαν τον Αίαντα Κιλκίς επιστρέφοντας με 6 μετάλλια στις αποσκευές και στο tatami του συλλόγου τους.
Τέσσερα χρυσά και τρία χάλκινα για τους αθλητές της Τόλμης
Πανελλήνιο κύπελλο Taekwondo ‘Σταμάτης Κάσσης’ με κατηγορίες ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, και παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στη Χαλκιδική στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου στις 11-12 Νοεμβρίου 2017.
Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο με τη συγκεκριμένη επωνυμία για λόγους τιμής στον άνθρωπο που θεωρείται πρωτεργάτης στη διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 700 αθλητές-ριες σύμφωνα με την ΕΛΟΤ όλων των ηλικιακών κατηγοριών με υψηλό επίπεδο πλαισιωμένο από πρωταθλητές-ριες.
Τα Γερμανικά πολιτικά ιδρύματα στην Ελλάδα
Του Δημήτρη Ιωαννίδη.
Τα γερμανικά πολιτικά Ιδρύματα (Think Tanks) στην Ελλάδα είναι προς το παρόν 6, και λέγω προς το παρόν, γιατί κάθε τόσο παρουσιάζεται κάποιο καινούργιο στην ελληνική σκηνή. Είναι κατά κάποιον τρόπο εκπρόσωποι και εκφραστές των απόψεων των πολιτικών κομμάτων της Γερμανίας και είναι τα εξής: 1) Konrad Adenauer 2) Friedrich Ebert 3) Fridrich Naumann 4) Heinrich Boell 5) Rosa Luxemburg 6) Hanns Seidel.
Εισήγηση Αιμίλιου Νικολαΐδη επί του προϋπολογισμού του δήμου Κιλκίς
Αιμίλιος Νικολαϊδης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.
Ο προϋπολογισμός είναι ο σχεδιασμός της Διοίκησης του Δήμου για το επόμενο οικονομικό έτος, όσο μπορεί να υπάρχει σχεδιασμός μέσα σε τέτοιες οικονομικές συνθήκες και συνεχείς αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο. Ο τρόπος καταγραφής των μεγεθών του προϋπολογισμού ορίζεται από Κ.Υ.Α. κάθε χρόνο, η οποία δίνει ακριβείς οδηγίες για το πώς θα προϋπολογιστούν τα έσοδα και τα έξοδα του Δήμου.
Ο “Άγιος Τρύφων” τίμησε την τρίτη ηλικία στη Γουμένισσα
Στη σύγχρονη εποχή οι ηλικιωμένοι παίζουν έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσω του εθελοντικού έργου τους, της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεών τους, της βοήθειας που δίνουν στα παιδιά τους, αναλαμβάνοντας να φροντίζουν τα εγγόνια τους, αλλά και της αυξανόμενης συμμετοχής τους στην αγορά εργασίας.
Θέλοντας να αποτίσει έναν μικρό φόρο τιμής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "Άγιος Τρύφων", διοργάνωσε γιορτή την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Εντευκτήριο του συλλόγου, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της τρίτης ηλικίας στην διαμόρφωση της κοινωνίας μας με τον τίτλο "Τιμώντας τη Νιότη της Καρδιάς» αφιερωμένη στους ανθρώπους που η προσφορά τους στην κοινωνία μας ήταν είναι και θα είναι ανεκτίμητη. Η συμμετοχή στη γιορτή ήταν μεγάλη και πλήθος ηλικιωμένων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.