espa pkm

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2026, 12:30:03 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δεκάδες άνθρωποι που έμειναν άστεγοι από την πυρκαγιά στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 80 άνθρωποι στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούνιο συνεχίζουν να ζουν σε ξενοδοχεία ή σε σπίτια φίλων τους, καθώς οι τοπικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να τους μεταστεγάσουν, κατήγγειλε την Δευτέρα η βρετανίδα βουλευτής Έμα Ντεντ Κόαντ.
Δραστικές αλλαγές στο τοπίο των φυλακών, μεταξύ άλλων και την αποδυνάμωση του - μέχρι σήμερα κομβικού - ρόλου του εισαγγελικού λειτουργού που συμμετέχει στο συμβούλιο των φυλακών αποφασίζοντας για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους, προβλέπει το προσχέδιο του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης _ήδη έχει δοθεί προς διαβούλευση, προτού κατατεθεί στη Βουλή.
Διάγγελμα του Πρωθυπιουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος από τη δημοσιονομική υπεραπόδοση στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη.



Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παραγόντων της αγροτικής οικονομίας και του πρωτογενούς τομέα γενικότερα, συνεχίζεται για 2η ημέρα στη Θεσσαλονίκη, το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας, που οργανώνει η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Στις 5  Νοεμβρίου 2017  ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το  φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο Πυλαίας της Θεσσαλονίκης για τις ηλικίες από 2006  έως 2010 γεννηθέντων .
Η συμμετοχή αθλητών από  Σωματεία  της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη  γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερέν στο στάδιο της Πυλαίας για την γρηγορότερη ροή άλλα και την λιγότερη ταλαιπωρία των μικρών αθλητών.

Έχασε στο ένα γκολ ο ΓΑΣΚ και η ήττα γίνεται οδυνηρότερη καθώς σημειώθηκε εντός έδρας για την ομάδα του Κιλκίς. Ο  αγώνας  της 5ης αγωνιστικής, για τον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών εξελίχθηκε πολύ αμφίρροπος . Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και έφτασαν να προηγούνται στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με 7-3. Ο Ζαφειράκης κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση, αλλά το Κιλκίς πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με ισχνό προβάδισμα (9-8). Η επανάληψη ήταν στο ίδιο μοτίβο με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του Β' ημιχρόνου, με τον Ζαφειράκη να είναι τελικά πιο ψύχραιμος στο τέλος και να παίρνει μια πολύτιμη νίκη, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με σκορ 18-19.

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 21:13

Ιδανικό ξεκίνημα για τις Γυναίκες

Πρεμιέρα με νίκη για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού που επικράτησε με 2-1 των Αετών Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ Β΄), το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο.
Πραγματικό ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τις φιλοξενούμενες να έχουν τη πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως τον Κιλκισιακό να χάνει τη πρώτη ευκαιρία στο 28' με το σουτ της Νικολαΐδου να αποκρούεται από τη Ναλμπάντη.
Λίγα λεπτά αργότερα η Σαπίδου πλάσαρε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Αλεξάνδρεια από τον Φίλιππο ο Κιλκισιακός το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο Μάκης Κατσαβάκης είχε πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν λόγω τραυματισμού οι Μπελίτσας, Δρόσος, Καθάριος, Παναγιωτόπουλος και Καρασίμος, με το πρώτο μέρος να βρίσκει τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 8' να έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 21:10

Ανδρουλάκης, όπως λέμε Γ. Φραγγίδης

Οι 1639 πολίτες του ν. Κιλκίς που προσήλθαν στις εννέα κάλπες  σε οχτώ σημεία του νομού για να αναδείξουν νέο πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προφανώς και είναι λιγότεροι από τις ένδοξες μέρες όταν για την εκλογή του Γ. Παπανδρέου στα μέσα της περασμένης δεκαετίας αριθμήθηκαν πάνω από 10.000. Αλλά τότε ήταν άλλοι καιροί. Έτσι η μεγάλη, σχεδόν ανέλπιστη ακόμα και από τους  διοργανωτές,  συμμετοχή, ιδωμένη υπό το φως της τρέχουσας καταγραφής πολιτικών δυνάμεων,  συστοιχήθηκε με την αντίστοιχη που καταγράφηκε πανελλαδικά.

Διαβάστε το πρωτοσέλιδο και το τι γράφει η νέα έκδοση της  καθημερινής εφημερίδας, ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς.