espa pkm

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2026, 3:45:53 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Η υποψηφιότητά μου μπορεί να φέρει πίσω τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

«Μπορούμε να τους ξανακερδίσουμε. Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν.
Συνολικά 15 θα είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι και συνδυασμοί που θα συμμετέχουν στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίες θα διεξαχθούν 26 και 27 Νοεμβρίου 2017, και οι επαναληπτικές (όπου υπάρξουν) 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017.
Εως τώρα υπήρξαν περιπτώσεις γάμων μέσα στη φυλακή και μάλιστα ανάμεσα σε κατάδικους ή προφυλακισμένους. Αλλά διαζύγιο μέσα στη φυλακή μάλλον πρόκειται να συμβαίνει για πρώτη φορά. Και μάλιστα διαζύγιο με «σπαραγμό καρδιάς».
Αμοιβή 20.000 ευρώ - με προκαταβολή 3.000 - θα λάμβαναν οι δύο Αλβανοί δράστες, ηλικίας 30 και 32 ετών, της εν ψυχρώ δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου πριν από 20 ημέρες στην οδό Ασκληπιού.
Σχετικά με την απονομή Χάριτος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε καταδικασθέντα για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών ο Υπουργός, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής δήλωσε τα εξής:
Το σχέδιο αντιμετώπισης του υπερπληθυσμού των προσφύγων στα νησιά ενόψει του χειμώνα παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Την ίδια ώρα, απαντώντας στις πληροφορίες περί παραίτησής του δήλωσε: «Υπάρχει ένα γεγονός, ότι εδώ στη συνέντευξη Τύπου βρίσκομαι ως υπουργός».
Πιστό στο ραντεβού του με τους μικρούς του φίλους το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (ΕΠΜ) συνεχίζει τα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ειδικά σχεδιασμένα από το εκπαιδευτικό τμήμα του, για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ δημοσιεύουν κατ' αποκλειστικότητα όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου του Κώστα Τσαουσίδη, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Αναλυτικά και ανά τμήμα έχουμε:

 

“ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ”

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η ρωσικής πετρελαϊκή εταιρεία Rosneft και η Εθνική Πετρελαϊκή Εταιρεία του Ιράν (NIOC) παρουσίασαν τον οδικό χάρτη που αφορά την υλοποίηση έργων στρατηγικής σημασίας στον τομέα της εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στο έδαφος του Ιράν.
«Δεμένα» θα παραμείνουν τα πλοία, ανοιχτού και κλειστού τύπου, που εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα, τουλάχιστον μέχρι και το Σάββατο το πρωί, μετά και τη νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που ανακοίνωσαν οι ναυτεργάτες της Κέρκυρας.