espa pkm

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2026, 7:08:04 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οξυμένο παραμένει το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής και των νοσοκομειακών λοιμώξεων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς η Ελλάδα εξακολουθεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την υψηλότερη κατάταξη στη συνολική κατανάλωση αντιμικροβιακών παραγόντων.

Την ύπαρξη ασυμβίβαστου ανάμεσα στην ιδιότητα του μέλους στο Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και θέσης υπαγόμενης στην εκτελεστική εξουσία, έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, απορρίπτοντας την αγωγή που είχε ασκήσει ο φέρων τον διττό αυτό ρόλο κ.
Η χώρα θα είναι εκτός μνημονίων τον Αύγουστο του 2018, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμανε: «Το σχέδιο μας αποδίδει»

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες της Κουμουνδούρου, εξέφρασε κατά την εισήγηση του την πεποίθηση ότι η αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα και υπογράμμισε πως τα προαπαιτούμενα τα οποία συζητούνται με τους θεσμούς δεν θα προκαλέσουν εκπλήξεις.
Κατηγορίες για στάση, απόσχιση, αλλά και κατάχρηση δημόσιων πόρων, κατέθεσε τη Δευτέρα σε βάρος της πρώην καταλανικής κυβέρνησης η ισπανική εισαγγελία.

Μεταξύ εκείνων στους οποίους ο γενικός εισαγγελέας της Ισπανίας καλεί να ασκηθεί δίωξη βρίσκεται ο Κάρλες Πουτζδεμόντ, καθώς και καθαιρεθέντες περιφερειακοί υπουργοί.
Ο δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν παραδέχθηκε ότι διαμέλισε τη δημοσιογράφο από τη Σουηδία Κιμ Βαλ πάνω στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του τον Αύγουστο.

Πέταξε τα μέλη της στη θάλασσα, σύμφωνα με ανακοίνωση της δανέζικης αστυνομίας.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών με το ποσοστό των φοιτητών για τους οποίους εγκρίθηκε η μετεγγραφή, να ανέρχεται στο 39,2%.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συνολικά, υποβλήθηκαν 14.251 αιτήσεις, από τις οποίες έγιναν δεκτές και εξετάστηκαν οι 13.921 (οι υπόλοιπες αιτήσεις υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους μετεγγραφής) και οι επιτυχόντες ανέρχονται στους 5.463 (39,2%).
Την διοργάνωση από κοινού με όλες τις οργανώσεις των νέων που αυτοτοποθετούνται στον χώρο της Κεντροαριστεράς μιας εκδήλωσης κατά την οποία οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν την νέα γενιά, προτείνουν οι PES Activists Greece.

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με αφορμή δελτίο τύπου του βουλευτής Δωδεκανήσου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Μάνου Κόνσολα. Ο κ. Πολάκης κάνει λόγο για βουλευτές που προχωρούν «στην έκδοση desperate press releases (απελπισμένα δελτία τύπου), με "πιασάρικους" τίτλους που αρμόζουν σε ψευδή δημοσιεύματα κιτρινοφυλλάδων και όχι σε δελτία τύπου βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Χιλιάδες χάπια τύπου Viagra, διάφορα άλλα σκευάσματα για σεξουαλική υποβοήθηση και αναβολικά, καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά σε ευρώ και δολάρια, βρέθηκαν στην κατοχή 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, για παράνομη διακίνηση φαρμακευτικών προϊόντων, αγνώστου παρασκευής και προέλευσης, μέσω διαδικτύου.
Στο πρόγραμμα «Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις στους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ του ακαδημαϊκού έτους 2017 - 2018» (www. eury-where.gr) που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, συμμετέχει η Nova προσφέροντας πολλαπλές επιλογές σε μοναδικές τιμές.