Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μήνυμα Γαβρόγλου ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου
«Φουρτούνες» στο Λιμενικό για αντικαταστάσεις στελεχών του
Tο Παγκόσμιο Συνέδριο Μαρινών στην Αθήνα
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο για μαρίνες που διοργανώνει το Διεθνές Συμβούλιο Ενώσεων Ναυτικής Βιομηχανίας (ICOMIA), κάθε δύο έτη, σε μία πόλη του κόσμου, κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης.
Συλλήψεις για ελλείψεις σε πληρώματα δεξαμενόπλοιων
Την πολιτική της διακήρυξη δημοσιοποίησε η Φώφη Γεννηματά
Σκληρή προσωπική επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα
Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για “πύκνωση των πολιτικών γεγονότων και για επιτάχυνση του πολιτικού χρόνου”.
Ο Αλ. Τσίπρας απαντά την Παρασκευή στον Στ. Θεοδωράκη για το ταξίδι στις ΗΠΑ και τα F-16
Με επίκαιρη ερώτηση καλεί τον κ. Τσίπρα να απαντήσει στη Βουλή, ποια αντισταθμιστικά ανταλλάγματα εξασφάλισε η ελληνική κυβέρνηση για τη Σούδα και τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη συμφωνία για την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 από τις ΗΠΑ.
Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν στην Ελλάδα την Πέμπτη
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος σταθμός του κ. Μελανσόν στη χώρα μας θα είναι η Σάμος, όπου θα επισκεφθεί χώρους φιλοξενίας προσφύγων, θα συνομιλήσει μαζί τους και θα ενημερωθεί από τις τοπικές αρχές για την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με το προσφυγικό θέμα.
Μητσοτάκης στη ΚΟ: Η ΝΔ θα βγάλει την χώρα από την κρίση
Πηγή: Το Βήμα
Λουιζιάνα: 2 νεκροί από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο
Οπως μεταδίδει το ABC News σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Πανεπιστημίου οι πυροβολισμοί έπεσαν κατά την διάρκεια καυγά σε αυλή του πανεπιστημίου.