espa pkm

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026, 1:59:29 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 21:11

Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:Τα έχασε όλα στο φινάλε

Την ήττα με 1-0 γνώρισε τη Τετάρτη στο Κιλκίς ο Κιλκισιακός από τον Μακεδονικό, με το μοναδικό τέρμα της συνάντησης να πετυχαίνει στο 89' ο Τουμανίδης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Πρώτη καλή στιγμή στο 11' για τον Κιλκισιακό,

Συναντηθήκαμε έξω  από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς και τα είπαμε δι’ ολίγων, μεταξύ καφέ εγώ και γευστικής μπουγάτσας εκείνος, στο καφέ ‘’Ανατολή’’ του Φώτη,  με τον Νικολαΐδη Αλέκο, τον γνωστό συνδικαλιστή - αγροτοσυνεταιριστή της Αξιούπολης Παιονίας, προοδευτικό κερασοπαραγωγό, πρώην δραστήριο κοινοτάρχη Φιλυριάς και Γερακώνας Γουμένισσας,  τακτικό αναγνώστη των Ειδήσεων και Πρωινής και των προσωπικών ιατρικών μου ενθυμημάτων.

Με 35 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς στον «6ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης» που διεξήχθη το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες (τρεις άντρες και μία γυναίκα), ηλικίας 22, 18, 25 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Σύσταση εγκληματικής συμμορίας και παράβαση του Νόμου Περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 21:00

Είναι αλλού αλλά ήταν κι εκεί

Μπορεί να βγήκε δημόσια και να δήλωσε εξαρχής ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά ο Γιώργος Φραγγίδης, μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, έδωσε το παρών του στην ομιλία του Γιώργου Καμίνη.

Έφηβος άνοιξε πυρ εναντίον μαθητών στο σχολείο του στην πολιτεία Γκοϊάς, κοντά στην Μπραζίλια, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τουλάχιστον δύο ανθρώπους και να τραυματίσει τέσσερις.

Ο δράστης ήταν ηλικίας 14 ετών, φοιτούσε στο σχολείο και συνελήφθη διευκρίνισαν οι πυροσβέστες της πόλης Γκοϊάνια, που βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της χώρας.
Μια γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι επτά τραυματίστηκαν όταν 27χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον των πελατών εμπορικού κέντρου στο Σταλόβα Βόλα, στη νοτιοανατολική Πολωνία.

Τα κίνητρα του δράστη, το όνομα του οποίου σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ είναι Κόνραντ Κ.
Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικά μέσα σε σιιτικό τέμενος στην Καμπούλ, πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, δήλωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε πως οι δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονται επί τόπου απομάκρυναν τουλάχιστον 30 σορούς, αλλά πως ο ακριβής αριθμός των απωλειών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.
Σε απελπιστική ανάγκη βοήθειας βρίσκονται τα παιδιά των προσφύγων Ροχίνγκια σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία για την προστασία των παιδιών των Ηνωμένων Εθνών.

Από τα τέλη Αυγούστου οπότε και ξεκινησε ο μαζικός ξεριζωμός των απάτριδων Ροχίνγκια από την Μιανμάρ, 12.000 παιδιά περνούν τα σύνορα κάθε εβδομάδα, από την πολιτεία Ρακίν προς το Μπαγκλαντές.
Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην Ισπανία, με το σενάριο μιας ανεξάρτητης και ταυτόχρονα βιώσιμης Καταλονίας να απομακρύνεται από την πραγματικότητα και την οικονομία να δοκιμάζεται. Σε μια κίνηση ματ, η ισπανική κυβέρνηση εξασφάλισε την υποστήριξη της αντιπολίτευσης για τη διάλυση του καταλανικού κοινοβουλίου και τη διεξαγωγή εκλογών τον Ιανουάριο.