Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Φάμελλος: Θα προσπαθήσουμε σε ένα μήνα να έχουμε μερική κύρωση δασικών χαρτών
Μακρόν: Ο απομονωτισμός των ΗΠΑ καθιστά αναγκαία την ενότητα της Ευρώπης
Στα σκαριά το πρώτο Χίλτον στον Καύκασο
Μιλάνο: Πατέρας έκαψε το σπίτι του προκαλώντας τον θάνατο των παιδιών του
<div>Ο Μακρόν σχεδιάζει να τιμήσει τα 50 χρόνια από τον Μάη του '68</div>
Το Ελιζέ επιθυμεί να «στοχαστεί για αυτή τη στιγμή και να αντλήσει μαθήματα που δεν θα είναι ''κατά'' η ''υπέρ'' αλλά θα λαμβάνουν υπόψη αυτά τα γεγονότα στις νοοτροπίες του σήμερα», προσθέτει η ίδια πηγή.
Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σε σιιτικό τέμενος στην Καμπούλ
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε πως οι δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονται επί τόπου απομάκρυναν τουλάχιστον 30 σορούς, αλλά πως ο ακριβής αριθμός των απωλειών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.
Τσίπρας για Ευρώπη: Εάν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε
Διαπραγματεύσεις για επανεκκίνηση έρευνας για την πτήση MH370
Ο θάνατος 55χρονου Ιρακινού πυροδότησε εκρήξεις βίας στη Μόρια
ΕΟΠΥΥ: Αντιδρούν οι γιατροί στην διαδικασία συμψηφισμού οφειλών
Την έντονη αντίδραση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχει προκαλέσει η απόφαση του ΕΟΠΥΥ για τον συμψηφισμό των οφειλών του Οργανισμού με προθεσμία μάλιστα τριών ημερών.