Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στην Ελάτη Τρικάλων εξέδραμε ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς για να κόψει την πίτα του
Το σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου 2026 ο Ο.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε εξόρμηση στην Ελάτη Τρικάλων με τη συμμετοχή 42 μελών και φίλων του.
Κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς!
Εντυπωσιακή η Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς επικράτησε με 5-1 της Κ14 του Μαραθώνα για το ηλικιακό πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας βάζοντας πια γερά θεμέλια πρόκρισης στην φάση των νοκ άουτ.
Ισοπαλία για την Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα (2-2)
Ισόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο του Ευόσμου για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Αλέξανδρος Κιλκίς: Η δράση στην ΕΑΚΕ 8/2/2026
Το πρωί του Σαββάτου αγωνίστηκε στα γήπεδα του Ντίνου Κούη η Κ11 «Νάπολι», Κ12 «Λυών» με αντίπαλο την Σελέστε.
Επτά αστέρων η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Νίκη με 7-0 για την Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς επί της Κ14 Pro Soccer στο γήπεδο του Αινεία στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου.
Διπλό για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο Δροσάτο απέναντι στη Θύελλα Δοϊράνης (1-3)
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στις νίκες για τον Αλέξανδρο Κιλκίς που επικράτησε με 3-1 στο Δροσάτο της Θύελλας Δοϊράνης. Καλή εμφάνιση για την ομάδα μας που έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με ανατροπή.
Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου σε οικισμό του Κιλκίς
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις εξής περιοχές:
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (10-2-2026)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (10-2-2026)
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 9-2-2021
H Κοπή πίτας στον Πολιτιστικό Προοδευτικό Σύλλογο Γερακαριού
Σε οικογενειακό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή πίτας του τοπικού Πολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Γερακαριού.