Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συνάντηση Γεννηματά - Καμίνη τη Δευτέρα
Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Φ.
Σκοτώθηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Σουδάν
Ιερώνυμος: Να μας απασχολεί η σχέση Ελλησίας - Έθνους
Νέο πλήγμα για τη δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν
Ήπιο Brexit θέλουν οι Εργατικοί - «Ναι» σε ενιαία αγορά και τελωνιακή ένωση
Ολονυχτία με επεισόδια στα Εξάρχεια
Ειδικότερα, από τις 22:30 έως τις 03:30 τα ξημερώματα, νεαρά άτομα έκαναν αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ που ήταν στις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρη.
Ισόπαλος στην Αλεξάνδρεια o Kιλκισιακός
Ο Κιλκισιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, καθώς πίεσε ψηλά, και δεν άφηνε τους γηπεδούχους να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Μάλιστα σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, πρώτα στο 29' όταν ο Λογινίδης έβγαλε μόνο του τον Παναγιωτόπουλο που νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επειτα στο 38' η εκτέλεση φάουλ του Μοσχάκη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Ενωμένοι κατά της τρομοκρατίας 100.000 άτομα στους δρόμους της Βαρκελώνης
Σε ένα tweet η αστυνομία της πόλης έκανε λόγο για «μισό εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν βγει στους δρόμους» μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Καμπρίλς και τη Βαρκελώνη, από τις οποίες σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 126 στις 17 και 18 Αυγούστου.