espa pkm

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2026, 1:32:41 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ταξίδι-έκπληξη στις Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζεται το φθινόπωρο με τη συμμετοχή της εισαγγελέως Διαφθοράς κυρίας Ελένης Τουλουπάκη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελλάδας με τις αμερικανικές Αρχές για τη διαλεύκανση του σκανδάλου της Novartis.
Βαρύτατες ευθύνες για την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας C4I από την κοινοπραξία SAIC με υποκατασκευαστή την εταιρεία Siemens επιρρίπτει σε συνολικά τρεις υπουργούς της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Στέλιος Κωσταρέλλος.
Πόρισμα-κόλαφος για τη λειτουργία των ιδιωτικών τραπεζών Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (ΟΠΑ) βρίσκεται στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση υποστηρίζεται ότι οι ιδιωτικές τράπεζες ΟΠΑ, καθώς δεν έχουν άδεια από το υπουργείο Υγείας ούτε πιστο.
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 08:50

Ράβε-ξήλωνε για το νέο Εξεταστικό

Η Β' τάξη του Λυκείου θα είναι πιθανότατα η τάξη στην οποία θα ολοκληρώνουν στο μέλλον οι μαθητές τις σπουδές τους, ενώ η τελευταία τάξη του Λυκείου θα συνδέεται τυπικά και ουσιαστικά μόνο με την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ της χώρας.
To Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον στρατιωτών που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, με ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το πρακτορείο Amaq, το προπαγανδιστικό όργανό της οργάνωσης.
Την συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο με τον Μανώλη Μητσιά και την Καροφυλιά Καραμπέτη παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, στις Πρέσπες.
Ο Χάρβεϊ, ο ισχυρότερος τυφώνας που έχει πλήξει το Τέξας εδώ και 50 χρόνια κινείται αργά προς την ενδοχώρα και οι καταρρακτώδεις βροχές που τον συνοδεύουν αναμένεται ότι θα προκαλέσουν καταστροφικές πλημμύρες.

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του Δήμου Κιλκίς που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.
Η επίμοχθη μελέτη τους ανταμείφθηκε και προσέφερε ηθική πάνω από όλα ικανοποίηση στους ίδιους αλλά και στο ευρύτερο οικογενειακό και εκπαιδευτικό περιβάλλον που στήριξε ενεργά την προσπάθειά τους. Εύχομαι να συνεχίζουν και να ολοκληρώσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους με πίστη και αφοσίωση στη νέα εκπαιδευτική τους διαδρομή.

Τι είναι σημαντικότερο; Να απαντήσεις στην κλήση ή να επιστρέψεις σπίτι σου με ασφάλεια;
 ➡ Η οδήγηση με χρήση κινητού βάζει σε κίνδυνο τη ζωή σου...  Το κινητό τηλέφωνο μας αποσπά την προσοχή, όταν οδηγούμε και προκαλεί ατυχήματα.
Η απόσπαση της προσοχής μας κατά την οδήγηση μπορεί να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες. Κάνοντας χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης, όπως επίσης και να ρυθμίζουμε τον πλοηγό, να ψάχνουμε μουσική, να γευματίζουμε και να συνομιλούμε έντονα με τους συνεπιβάτες, ενέχουν μεγάλο ρίσκο.

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 21:16

Τονικίδης εναντίον τίνος;

Προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στα Επιμελητήρια της χώρας και φυσικά του Κιλκίς, ύστερα από διαδοχικές παρατάσεις της σχετικής προθεσμίας.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις  7 το απόγευμα για την Κυριακή και από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα τη Δευτέρα.