espa pkm

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2026, 11:24:21 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η υποστήριξη της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα σε περιόδους επιδημιολογικών κρίσεων, καθώς και η προαγωγή της βιοϊατρικής έρευνας, αποτελούν τους βασικούς στόχους της νέας συμφωνίας που υπεγράφη σήμερα Δευτέρα, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υγείας, του Ινστιτούτου Παστέρ της Γαλλίας και του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.
«Έκπληξη και ανησυχία» για τις θέσεις του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων σχετικά με τη φοίτηση μαθητών με αναπηρία στα ιδιωτικά σχολεία εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Στο Διαδίκτυο ανήρτησαν τα Wikileaks πάνω από 21.000 e-mail που αναφέρουν ότι προέρχονται από την προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν για τη γαλλική προεδρία.

Τα μηνύματα ξεκινούν ήδη από το 2009 και φτάνουν μέχρι την 24η Απριλίου 2017, δηλαδή τις ημέρες γύρω από τον πρώτο γύρο των εκλογών.
Στο στόχαστρο της ΝΔ βρίσκεται και τη δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Βασίλη Κικίλια να τον καλεί να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων.

«Την ημέρα που οι πολίτες αναστενάζουν από την πρώτη δόση της βαριάς φορολογίας, η σιωπή του κ.
Την ώρα που η Μόσχα αντιδρά στην Ουάσινγκτον με φόντο τις κυρώσεις που προετοιμάζονται σε βάρος της, ούτε η Γερμανία υποχωρεί και -φοβούμενη επιπτώσεις σε δικές της εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε έργα με ρωσική εμπλοκή- καλεί την ΕΕ να προχωρήσει σε «αντίμετρα» κατά των ΗΠΑ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, απαντά στο βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου ότι επιχειρεί να επιρρίψει ευθύνες στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών.
Μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία έδινε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και όταν έμαθε για τις απιστίες του συζύγου της υπέστη σημαντική φυσική κατάπτωση.

Αυτά ισχυρίζονται στενοί φίλοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, όπως η δασκάλα μπαλέτου που της έκανε μαθήματα, Αν Άλαν αλλά και ο γιατρός Τζέιμς Κόλθαρστ.
Με άρση ασυλίας απειλεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας τα μέλη της Βουλής που κατήργησε με τις εκλογές για τη Συνταγματική Συνέλευση.

«Τελείωσε το σαμποτάζ της Βουλής, πρέπει να μπει τάξη.
Η Βρετανία δεν σκοπεύει να μειώσει τους φόρους πολύ κάτω από το μέσο ευρωπαϊκό όρο μετά το Brexit και εκτιμά ότι μάλλον θα διατηρήσει ένα σαφώς ευρωπαϊκό οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ.
Το σφουγγαράκι της κουζίνας φιλοξενεί αμέτρητα μικρόβια, μερικά από τα οποία είναι στενοί συγγενείς των βακτηρίων που προκαλούν πνευμονία και μηνιγγίτιδα, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα.

Οι επιστήμονες συνιστούν την αλλαγή του κάθε εβδομάδα, επειδή ακόμη κι αν προσπαθήσει κανείς να αποστειρώσει τα σφουγγαράκια, π.