espa pkm

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2026, 10:12:22 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δικαστήριο της Νέας Υόρκης ζήτησε την Δευτέρα να δοθεί στη δημοσιότητα ο κατάλογος των επισκεπτών του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας.

Αφότου ορκίστηκε πρόεδρος, ο Τραμπ έχει επισκεφθεί επτά φορές (από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο) την πολυτελή ιδιοκτησία του στο Παλμ Μπιτς, την οποία αποκαλεί «χειμερινό Λευκό Οίκο».

Έξι οινοποιεία σε αντίστοιχες οινοπαραγωγικές περιοχές σηματοδοτούν την ιστορία του ονόματος Μπουτάρη. Το καθένα κάνει focus σε μια ποικιλία, από εκείνες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού αμπελώνα...

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 20:46

Έκρυβαν ηρωίνη σε υγρή μορφή

Συνελήφθησαν  το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου σε περιοχή του Κιλκίς,

Πλήρης επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ για τον οδικό χάρτη της δημοτικής αρχής Κιλκίς στο θέμα του προσωπικού καθαριότητας .

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς υπό τον Πρόεδρό του Σπύρο Μιχαηλίδη.

Γέμισε χρώμα παράδοσης και Θράκης η Κομοτηνή από το έβδομο πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών και Βορειοθρακών!

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 20:40

Ανδρέας Μακρίδης : Το Δημοψήφισμα

Το ελληνικό Σύνταγμα, έχει μερικές πολύ σοφές διατυπώσεις όσον αφορά το δημοκρατικό μας πολίτευμα: “Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι λαϊκή κυριαρχία.

Ως νεαρός φοιτητής το καλοκαίρι στο χωριό γέμιζα τις ώρες μου μεταξύ βιβλίου, (πάντα είχα μαθήματα για τις εξετάσεις του Οκτωβρίου) και καφενείου.

Υπό έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά η οποία ξέσπασε χθες στις 22:30 το βράδυ  της Πέμπτης στην αγροτική περιοχή Πλαγίων της Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης στο Κιλκίς.

Για άλλη μία χρονιά τα τμήματα κολύμβησης του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ θα συμμετάσχουν σε αγώνες που θα διοργανωθούν στις 24 Ιουλίου στο κολυμβητήριο των Γιαννιτσών.