Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του από ερωτική αντιζηλία
Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός με μαχαίρι μίας 40χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της πόλης, χτυπημένη στην κοιλιά και την τραχηλική χώρα.
Γεωργιάδης: «Η κ. Θάνου πήρε το μέρος της πλευράς που μάχεται τη Δικαιοσύνη»
Σχολιάζοντας μέσω του ραδιοφωνικό σταθμό Alpha την τοποθέτηση της κ.
ΟΗΕ: Η Λωρίδα της Γάζας είναι «μάλλον ήδη» μη βιώσιμη
Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ με τίτλο «Γάζα, δέκα χρόνια μετά» όλοι οι βασικοί δείκτες που είχαν αναφερθεί σε προηγούμενη έκθεση του οργανισμού (του 2012) -εισόδημα, υγεία, εκπαίδευση, πρόσβαση σε ηλεκτροδότηση- έχουν επιδεινωθεί ενώ ακόμη και το πόσιμο νερό γίνεται όλο και πιο δυσεύρετο.
Ποια είναι η πιο «τεμπέλικη» χώρα του κόσμου;
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Ζάκυνθο - Απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές
Οι ιατρικές δαπάνες θα συνυπολογίζονται στο χτίσιμο του αφορολόγητου
ΥΠΕΞ: Η Τουρκία βαφτίζει την αδιαλλαξία «εποικοδομητικό πνεύμα»
ΗΠΑ: Ανήλικη έπιασε μέσα στη μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε και σκοτώθηκε
Η οικογένειά της δημοσιοποίησε τον θάνατό της ώστε να αποφευχθούν παρόμοια δυστυχήματα.
Συνωστισμός αστέρων στη Μύκονο
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, και ίσως λίγο παραπάνω, η Μύκονος είναι αυτή που συγκεντρώνει τους απανταχού celebrities τόσο από το χώρο του θεάματος, όσο και του αθλητισμού.