espa pkm

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2026, 7:24:13 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν εμπόδισε την έρευνα του FBI για το καυτό ζήτημα της ανάμειξης της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο φιλικό προς τον ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο FoxNews.
Λίστα με 13 αιτήματα έφτασε στο Κατάρ από τις τέσσερις αραβικές χώρες που πρωταγωνιστούν στον εμπορικό αποκλεισμό του.

Συντάκτες της λίστας είναι οι κυβερνήσεις της Σαουδικής Αραβίας, των Εμιράτων, του Μπαχρέιν και της Αιγύπτου.
Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα την πόλη Κουέτα, πρωτεύουσα της επαρχίας του Μπαλουχιστάν στα βορειοδυτικά του Πακιστάν, σύμφωνα με δηλώσεις τοπικού αξιωματούχου στο Reuters.
Mε μια απόφαση-σταθμό που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι τον Ιανουάριο του 2014, το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου απαλλάσσει τον νεαρό Σύρο από την ευθύνη για τον θάνατο των 12 Αφγανών προσφύγων, όπως και για παράνομη και επικίνδυνη μεταφορά υπηκόων τρίτων χωρών με σκοπό το κέρδος.
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Παυλόπουλος θα υποδεχθεί τον κ. Ράντεφ, στις 10:30 και εν συνεχεία θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών.
Proxy War ή Πόλεμος διά Αντιπροσώπων. Ετσι χαρακτηρίζεται πλέον η πολυετής αιματηρή σύρραξη στη Συρία που ξεκίνησε ως εμφύλιος πόλεμος αλλά σύντομα μετεξελίχθηκε και σε ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ μιας σειράς κρατών.
Δοκιμή πυραυλικού κινητήρα πραγματοποίησε το καθεστώς της Βορείου Κορέας και σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος για την ανάπτυξη διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.

Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη σε μια σειρά δοκιμαστικών εκτοξεύσεων που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα στο πλαίσιο εξέλιξης των πυραυλικού προγράμματος της, δήλωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος, που διατήρησε την ανωνυμία του.
Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε και πάλι η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο όπου ομάδες νεαρών πραγματοποίησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τις 22.00 της Πέμπτης και συνεχίστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα στις διασταυρώσεις των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και Λόυδ Τζωρτζ και Σαρρή.
Eπιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμό Ρομά στην Αγία Σωτήρα Αχαρνών όπου πραγματοποιήθηκαν 35 προσαγωγές.

Είκοσι άτομα τελικά συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής και πιθανόν να αυξηθούν οι συλλήψεις.
Στο ειδικό μάθημα της Αρμονίας εξετάζονται σήμερα, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το Σάββατο συνεχίζουν με Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και με Ισπανικά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη σειρά έχουν το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο αντίστοιχα, ενώ η εβδομάδα ολοκληρώνεται με ξένες γλώσσες, δηλαδή Γερμανικά την Τετάρτη, Γαλλικά την Πέμπτη και Ιταλικά την Παρασκευή.