Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Η αυτοθυσία των ηρώων που έπεσαν στο Σκρα μάς εμπνέει και σήμερα
Με σεβασμό στην ιστορική μνήμη της ημέρας, τιμήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 η 99η Επέτειος της Μάχης του Σκρα στον ομώνυμο ορεινό οικισμό της Παιονίας. Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη κ. Βησσαρίωνα.
«Δρόμοι της Ορθοδοξίας» του Πάικου
Διεθνές επιστημονικό ενδιαφέρον για τους «Δρόμους της Ορθοδοξίας» και ειδικότερα για την ανάπτυξη του προσκυνηματικού και θρησκευτικού τουρισμού στον ορεινό όγκο του Πάικου, παρατηρείται μέσω της δημοσίευσης σχετικής επιστημονικής μελέτης από τον κ. Φώτη Κιλιπίρη, καθηγητή Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης.
Το ΠΑΜΕ έσωσε στο Κιλκίς την... τιμή της απεργιακής κινητοποίησης
Τελικά, γι’ άλλη μια φορά το ΠΑΜΕ ήταν αυτό που έσωσε την... τιμή της απεργιακής κινητοποίησης στο Κιλκίς,με συγκέντρωση στην πλατεία Ειρήνης και πορεία μέχρι το Δημαρχείο Κιλκίς.
Την ομιλία έκανε ο Τάσος Βασιλακάκης, μέλος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και μέλος του Σωματείου ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, ο οποίος κάλεσε το λαό του Κιλκίς σε ξεσηκωμό, τονίζοντας πως «τίποτα δεν αλλάζει αν ο λαός μένει θεατής, όλα μπορούν να ανατραπούν αν ο λαός ξεσηκωθεί».
Τζανακόπουλος: «Όταν η πραγματικότητα διαψεύδει την καταστροφολογία...»
Βάσει των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ: Επί διακυβέρνησης Γ.
ΗΠΑ: Τρεις στους δέκα πολίτες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες
Άρειος Πάγος: Στην Ολομέλεια η μετατροπή της 5ετούς κάθειρξης
Περίπου προ διμήνου το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με την υπ΄αριθμ.
Μητσoτάκης: Μαύρη σελίδα της Ιστορίας η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Commonality: Η συζήτηση στη Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣτΕ: Στην Ολομέλεια η μετατροπή της 5ετούς κάθειρξης σε χρηματική ποινή
Περίπου προ διμήνου το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με την υπ΄αριθμ.
Γ. Πανούσης για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι Αριστερά αυτό, δεν σέβονται τους κανόνες της Δημοκρατίας»
Για το ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «δεν είναι Αριστερά» και πως ορισμένοι στην κυβέρνηση δεν σέβονται τους κανόνες της Δημοκρατίας γιατί «βλέπουν αλλιώς τη Δημοκρατία».