espa pkm

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026, 10:32:18 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σειρά από μέτρα που θα οδηγήσουν σε πρόσθετες επιβαρύνσεις νοικοκυριά, αγρότες και επαγγελματίες θα ισχύσουν το επόμενο έτος, με κύριο στόχο την εξοικονόμηση πάνω από 500 εκατ. ευρώ για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ.
Σάββατο, 13 Μαϊος 2017 08:50

Τελευταία(;) πράξη με μέτρα 4 δισ.

Η τελευταία πράξη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα παιχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή όπου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να ψηφίσουν τη συμφωνία με Ευρωπαίους και ΔΝΤ για μέτρα ύψους 4,1 δισ.
«Η σταθερότητα, δημοσιονομική και πολιτική, αποτελεί τη λυδία λίθο της ανάκαμψης, χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει έξοδος από την κρίση». Η εξομολόγηση ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη, ο οποίος στις συνομιλίες του με εκπροσώπους του Τύπου μεταφέρει και υπερασπίζεται χωρ.
Οι αρχές της Βόρειας Κορέας προχώρησαν σήμερα Κυριακή στην εκτόξευση πυραύλου από πεδίο δοκιμών σε περιοχή κοντά στις δυτικές ακτές, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας.

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη τι είδους πύραυλος εκτοξεύθηκε, δήλωσε τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters αξιωματικός του νοτιοκορεάτικου στρατού.
Εκτροχιάστηκε στις 21:40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία Ιntercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Αδένδρου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και οχήματα του ΕΚΑΒ.
Εκτροχιάστηκε στις 21:40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία Ιntercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Αδένδρου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και οχήματα του ΕΚΑΒ.
Εκτροχιάστηκε στις 21:40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία Ιntercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Αδένδρου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και οχήματα του ΕΚΑΒ.
Ο Ζαν Λικ Μελανσόν όρισε το Σάββατο ως στόχο του κόμματός του, της Ανυπότακτης Γαλλίας, να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των εδρών στη γαλλική Εθνοσυνέλευση, στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου προκειμένου να μπορέσει να «κυβερνήσει την χώρα».
Σάββατο, 13 Μαϊος 2017 21:48

Επίσκεψη εργασίας

Τριτοετείς φοιτητές του Πολυτεχνείου συνοδευόμενοι από τρεις καθηγητές τους πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης επίσκεψη εργασίας  στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού των λυμάτων του Κιλκίς.
Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του βιολογικού από τους κ. Ηλία Αβραμίδη και Νίκο Αποστολίδη.
Μάλιστα ο κ. Αβραμίδης πρότεινε στους καθηγητές του Πολυτεχνείου να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Κιλκίς από φοιτητές - ερευνητές του ιδρύματος για εκπόνηση μεταπτυχιακών ή πάσης φύσεως ερευνητικών εργασιών, και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ΄χουν τη στήριξη της ΔΕΥΑΚ.

 

Άντε να δούμε και συνδικαλιστές
στην απεργία
Απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων που ετοιμάζεται να υλοποιήσει η κυβέρνηση, ο αγώνας είναι μονόδρομος, αναφέρει στην ...βροντώδη ανακοίνωση - πρόσκλησή της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.
Προσκαλεί λοιπόν τους εργαζόμενους σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς την Τετάρτη 17 Μαίου, ώρα 10.30 π.μ., ως συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία.
Θαυμάσια η ανακοίνωση.
Ελπίζουμε, υπό την έννοια ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ότι και οι υπογράφοντες συνδικαλιστές  θα διαμαρτυρηθούν εμπράκτως και θα τους δούμε το πρωί της Τετάρτης στο συλλαλητήριο.
Διότι τα τελευταία ....30 χρόνια δεν τους βλέπουμε.

 

Οι υπουργοί δεν έχουν
ποινικές ευθύνες;
Οι χιλιάδες συμβασιούχοι των Δήμων  για τους οποίους το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε προχθες ότι η παράταση των συμβάσεών τους είναι αντισυνταγματική, υποχρεούνται να επιστρέψουν και όσα χρήματα έλαβαν κατά τη διάρκεια της εν λόγω παράτασης, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο.
Αυτό αναφέρει η σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η Ολομέλεια του οποίου, με πλειοψηφία 17 - 14 αποφάνθηκε ότι τα εν λόγω εντάλματα πληρωμών των συμβασιούχων όχι μόνο δεν μπορούν να εγκριθούν, αλλά οι εργαζόμενοι πρέπει να επιστρέψουν τους μισθούς που έλαβαν όλο το διάστημα της παράτασης των συμβάσεων τους.
Και οι μεν συμβασιούχοι θα μπουν για άλλη μια φορά σε περιπέτειες. Άλλο είναι το ερώτημα όμως: Εκείνοι οι υπουργοί που νομοθέτησαν τις παρατάσεις των συμβάσεων, που δήλωναν ότι είναι υποχρεωτικές για τους δήμους, που απειλούσαν ότι όσοι δήμαρχοι δεν υπογράψουν τις παρατάσεις θα διωχθούν πειθαρχικά (και μερικούς πρόλαβαν να τους ...διώξουν), όλα ετούτα τα πολιτικά φυντάνια δεν έχουν ποινικές ευθύνες;

Κατά λάθος «ήρωας» έγινε νεαρός βρετανός ερευνητής στον τομέα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου, ο οποίος κατάφερε να αναχαιτίσει τον ρυθμό διάδοσης του ιού Wannacry, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την παγκόσμιας κλίμακας κυβερνοεπίθεση.