Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Με εγκαύματα στο νοσοκομείο Ηρακλείου 11χρονος
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί φέρει εγκαύματα α' βαθμού στον θώρακα και στην πλάτη.
Οι συνθήκες του τραυματισμού του, πιθανόν από κερί που κρατούσε, διερευνώνται.
Μια «πολύχρωμη» βόλτα στην πλατεία Τράιμπερ
Πληροφορίες για αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου εντός της ημέρας
Παππάς: Η ανάπτυξη θα έρθει, θα είναι δίκαιη και θα αφορά τους πάντες
<div>Κλείνει την Κυριακή ο α' κύκλος της e-διαβούλευσης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση</div>
Διακομματική επιτροπή για το δημογραφικό πρόβλημα ζητά η Γεννηματά
Η καθολική Δεξιά «κλείνει το μάτι» στη Λεπέν
Μέρκελ: Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα έχει ίδια δικαιώματα με τα μέλη της ΕΕ
Υπόθεση τρομοκρατίας από την μακρινή Ρεϊνίον εξετάζουν οι Γάλλοι
Η νομαρχία της Ρεϊνιόν είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από έναν άνδρα ο οποίος «φέρεται ως ρζοσπαστικοποιημένος» ισλαμιστής που τους πυροβόλησε όταν προσπάθησαν να τον συλλάβουν.