Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Nέα έρευνα για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Novartis
Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας δεν έχει πραγματικό σχέδιο για το μέλλον, εμείς το διαθέτουμε»
Νέα ομάδα εμπειρογνωμόνων της Frontex για επιστροφές παράνομων μεταναστών
Δυόμισι εκατομμύρια Ιρανοί στην κηδεία του Ακμπάρ Χασεμί Ραφσαντζανί
Ο υποψήφιος υπουργός Δικαιοσύνης αρνείται ότι στήριζε την Κου Κλουξ Κλαν
Ο υποψήφιος που επελέγη από τον Ντόναλντ Τραμπ για να αναλάβει επικεφαλής του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο συντηρητικός γερουσιαστής από την Αλαμπάμα Τζεφ Σέσιονς, δεσμεύτηκε να προστατεύσει τα δικαιώματα των μειονοτήτων και ιδίως των Αφροαμερικανών, μετά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος του για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε στο παρελθόν.
Πολεμικό πλοίο για τη φιλοξενία προσφύγων αποπλέει για Λέσβο
Παράλληλα, το αρματαγωγό «Λέσβος» του Πολεμικού Ναυτικού αποπλέει απόψε από το ναύσταθμο της Σαλαμίνας με προορισμό το νησί προκειμένου να φιλοξενήσει περίπου 500 πρόσφυγες, σε υλοποίηση της απόφασης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά την επικοινωνία του με τους υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ για το Κυπριακό
Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, τονίστηκε η σημασία που έχει για την Ευρώπη και τις ευρωτουρκικές σχέσεις η εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης, ενώ υπογραμμίστηκε ο κρίσιμος ρόλος της ΕΕ στις συνομιλίες.
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση της διαφθοράς
Οκτώ νεκροί στα Βαλκάνια από το ψύχος
Πυροβολισμοί έξω από αστυνομικό τμήμα στην Τουρκία
Σύμφωνα με το Reuters η αστυνομία εξουδετέρωσε πιθανό βομβιστή αυτοκτονίας ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να εισβάλλει στο κτίριο για να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά.