espa pkm

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2026, 3:53:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 20:21

Περί κακοποίησης γενικώς

Εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών οργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς την Κυριακή. Σημαντική εκδήλωση, διότι το θέμα είναι σοβαρό και θίγει πολλά και σημαντικά που συμβαίνουν στην «αγία ελληνική οικογένεια» και κοινωνία γενικότερα σε βάρος των γυναικών.
Παρότι –και με το συμπάθιο- η θεματολογία θα μπορούσε να διευρυνθεί. Και να περιλάβει και την... κακοποίηση και των ανδρών. Την επισήμανση έκανε φίλος, προφανώς έχων ίδια εμπειρία.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 20:19

«Η σημασία των αξιών στη ζωή»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, αυτήν του Πνευματικού κέντρου Μητροπόλεως, που παλλόταν από συγκίνηση και ιερό ενθουσιασμό έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέσων Αποστόλων, σε συνεργασία με την ενορία Αγίου Δημητρίου, η παρουσίαση και η βράβευση του έργου του Ιερέα   π. Δημητρίου Κομνηνού της Ενορίας Μέσων και Άνω Αποστόλων και Δασκάλου του Δημοτικού Σχολείου Άνω Αποστόλων καθώς και της Πρεσβυτέρας Σταυρούλας Μπεμπεκίδου.

«Θλίψη, ανησυχία και προβληματισμό» ως προς την νεότευκτη Ένωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων, εκφράζουν τρεις πρώην πρόεδροι της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, καθώς και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας.
Μάρνυ Παπαματθαίου

Αντιπαράθεση μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων προκάλεσε το αίτημα των δεύτερων προς την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να εξαιρεθούν τα ιδιωτικά σχολεία από την καταχώριση στοιχείων στο πληροφορικό σύστημα Myschool.
Κλειστός παραμένει από εχθές και ως αυτήν την ώρα ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής και οι συρμοί διέρχονται από αυτόν δίχως να πραγματοποιούν στάση, λόγω προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή στην Αττική.

Περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία πραγματοποιεί την Τρίτη και την Τετάρτη ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος θα έχει συναντήσεις με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς.

Τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν έπειτα από πληροφορίες για ένοπλο στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο. Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Κολόμπους.

Ομοσπονδιακός αξιωματούχος δήλωσε ότι ένας ύποπτος είναι νεκρός.
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη όλα τα σχολεία στην Ζάκυνθο, μετά από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Λευτέρη Νιοτόπουλο.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα από την προσέλευση των μαθητών λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των πλημμυρικών φαινομένων.
Ο εκλεγμένος αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να ακυρώσει τη συμφωνία των ΗΠΑ με την Κούβα, εκτός και εάν η νησιωτική χώρα αποφασίσει να κάνει στην Ουάσινγκτον καλύτερη πρόταση.

«Εάν η Κούβα δεν επιθυμεί να επιτύχει καλύτερη συμφωνία για τον κουβανικό λαό, για τους αμερικανο-κουβανούς και για την ΗΠΑ συνολικά, τότε θα ακυρώσω τη συμφωνία» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Τραμπ.
Δεν υπάρχει ελπίδα για λύση του Κυπριακου εντός του έτους, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Κουρτουλμούς, σύμφωνα με τον οποίο «η Τουρκία τηρεί καθ' όλα» τη συμφωνία με την ΕΕ για το προσφυγικό.