Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δεν αίρεται η ασυλία των βουλευτών Χρ.Κατσώτη - Ν.Νικολόπουλου
Το αίτημα για την άρση της ασυλίας του Χρήστου Κατσώτη - που αφορά υπόθεση απαλλοτρίωσης οικοπέδου, κατά τη διάρκεια της θητείας του σημερινού βουλευτή ως δημοτικού συμβούλου Αγ.
Ιταλία: Ενδεχόμενο αναβολής του δημοψηφίσματος
Στα ίχνη δύο κυκλωμάτων ληστών - διαρρηκτών η ΕΛ.ΑΣ.
Φωνές και διαμαρτυρίες διέκοψαν ομιλία του Γ. Κατρούγκαλου
Ανήρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα, ζητώντας τη μη κατάργηση του ασφαλιστικού ταμείου τους.
Καλές προοπτικές συνεργασίας με την Ελλάδα στον τομέα της ενέργειας «βλέπει» ο Σεργκέι Λαβρόφ
Κινήσεις στρατηγικής από τη Νέα Δημοκρατία στην υπόθεση συγκρότησης του ΕΣΡ
Αναφορά για την πτήση ΜΗ370 απορρίπτει την ελεγχόμενη πτώση
ΗΠΑ: Δύο ενέδρες θανάτου με στόχο αστυνομικούς στην Αϊόβα
Οι δύο αστυνομικοί βρέθηκαν νεκροί με διαφορά είκοσι λεπτών και η αστυνομία ακόμη δεν έχει δώσει πληροφορίες για ενδεχόμενους υπόπτους.