espa pkm

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026, 6:02:28 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επιδημία χολέρας στοίχισε τη ζωή σε 70 ανθρώπους σε δύο ημέρες στην πρωτεύουσα του Σουδάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, εν μέσω κατάρρευσης των ιατρικών υπηρεσιών του Χαρτούμ.

Την εκπόνηση ευρωπαϊκού σχεδίου δράσης για τις σπάνιες ασθένειες ζητάει ο ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ευρωομάδας της ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας, με ερώτηση που κατέθεσε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο αμερικανός ειδικός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ παρουσίασε μια νέα πρόταση για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών στη λωρίδα της Γάζας, η οποία περιλαμβάνει την απελευθέρωση 10 ομήρων, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Καθώς το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στρέφει σιγά σιγά το βλέμμα προς το Μουντιάλ του 2030 – μια ιστορική διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί από κοινού σε Μαρόκο, Ισπανία και Πορτογαλία, καθώς και τρεις αγώνες στην Ουρουγουάη, την Αργεντινή και την Παραγουάη – ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, μοιράστηκε την οπτική του για το τι σημαίνει αυτή η στιγμή, όχι μόνο για την ομάδα του αλλά και για τη Μεσόγειο ως πολιτισμικό και γεωπολιτικό χώρο.

Από τις 9 το πρωί του Σαββάτου, θα ξεκινήσει ο σταδιακός σαρανταοκτάωρος αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό και στα δύο ρεύματα, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ9 (Τούμπα) και Κ11 (Πυλαίας – Πανοράματος), όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Από το Σάββατο 31 Μαΐου στις 09:00 και για δύο ολόκληρες ημέρες, η Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστή λόγω εργασιών κατεδάφισης στο πλαίσιο του έργου Flyover.

Πέμπτη, 29 Μαϊος 2025 11:44

Δεν μας λες και όλβιους

Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν… ισχυρίστηκε ο παππούς μας ο Θουκυδίδης, αλλά δεν λογάριασε πως κάποτε τα εγγόνια του θα είχαν μπλεξίματα με την ιστορία.

Ο Δήμος Παιονίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου για την ευγενική ανταπόκριση και την αποδοχή του αιτήματός μας, με την οποία παραχωρήθηκαν τέσσερις (4) φορητοί υπολογιστές και τέσσερις (4) τσάντες μεταφοράς, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης «Ιωάννης Πολυχρονίδης».

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία σημαντική καμπή στην ακαδημαϊκή και προσωπική σας πορεία.