espa pkm

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026, 2:19:39 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Γερμανία επωμίζεται στο προσφυγικό «τεράστια βάρη» εξαιτίας της άρνησης ορισμένων χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης να δεχτούν πρόσφυγες, ανέφερε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ιδίως οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης «εγκατέλειψαν τη Γερμανία», σε συνέντευξή του στη Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).
Μέτωπο των «Τεσσάρων του Βίζεγκραντ» με παρονομαστή την σκληρή στάση στο προσφυγικό προαναγγέλλει ο ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν στη Σύνοδο της ΕΕ στην Μπρατισλάβα, λέγοντας πως οι τέσσερις χώρες -Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία- θα υποβάλουν κοινό κείμενο ως πρόταση απέναντι στους υπόλοιπους «23».
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Στουρνάρα, κατηγορώντας την για αυταρχισμό και άσκηση εξωθεσμικής πίεσης που προσβάλει την ανεξαρτησία της ΤτΕ. «Ελπίζουμε οι Εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν επιτέλους και τις καταγγελίες του κ.

Ευθείες απειλές για τη σταθερότητα ολόκληρου του χρηματοπιστωτικού συστήματος διατύπωσε, σύμφωνα με την «Αυγή», ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο κ.

Διά μέσω του εκπροσώπου του, ο Ντόναλντ Τραμπ «αναγνώρισε» ότι ο Μπαράκ Ομπάμα γεννήθηκε στις ΗΠΑ, στο τέλος της εκστρατείας για το Λευκό Οίκο και λίγα χρόνια μετά την ανακίνηση του «θέματος» από τον ίδιο το μεγιστάνα.
Αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη πυροβόλησαν 18 φορές πριν συλλάβουν έναν άνδρα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι στο τέλος μιας καταδίωξης στο κέντρο του Μανχάταν χθες το απόγευμα, σε ώρα αιχμής της κυκλοφορίας.
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 11:50

Αναφορές για νεκρούς αμάχους στη Συρία

Τα Ηνωμένα Έθνη διαμαρτύρονται ότι η πρόσβαση στο Χαλέπι για φορτία ανθρωπιστικής βοήθειας είναι ακόμη αδύνατη κατηγορώντας τη Δαμασκό, ενώ ομάδες παρατηρητών μιλούν για νεκρούς αμάχους κατά την -ευαίσθητων ισορροπιών- παύση πυρός.
Συγκέντρωση στην είσοδο του Ζαππείου πραγματοποιούν μέλη του ΠΑΜΕ, με πανό κατά του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η κινητοποίηση γίνεται την «ημέρα που η κυβέρνηση προχωρά σε συνέδριο-φιέστα για τον κατώτερο μισθό, μαζί με τους βιομήχανους και τις άλλες εργοδοτικές οργανώσεις αλλά και τις ξεπουλημένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων, τα σταθερά και χρήσιμα στηρίγματα των αφεντικών».
Την τελευταία του πνοή άφησε απόψε ξαφνικά κατά την άφιξή του στην Αθήνα ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιος σε ηλικία 64 χρονών, και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την Εκκλησία της Κρήτης αλλά και το ποίμνιο του.
Ενας μεσήλικας άνδρας έχασε τη ζωή του, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα, σε διώροφη κατοικία στην οδό Μητροπολίτου Ιακώβου, στην Κηφισιά.

Οι πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια διοκαμίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.