Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε ουδέτερη ζώνη μεταξύ Τουρκίας-Συρίας τα φορτηγά του ΟΗΕ
Είκοσι φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στο αποκλεισμένο Χαλέπι στην ανατολική Συρία «πέρασαν τα σύνορα» της Τουρκίας και περιμένουν σε «ουδέτερη ζώνη» μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, ανακοίνωσε την Πέμπτη αξιωματούχος του ΟΗΕ.
Ρέντσι: Η Ιταλία κουράστηκε να λαμβάνει κατάλογο με υποχρεώσεις
«Στην ευρωπαϊκή σύνοδο της Μπρατισλάβα θα φέρω την φωνή μιας χώρας η οποία κουράστηκε να λαμβάνει κατάλογο με υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθεί» είπε ο ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, σε συνέντευξή του στην ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Κηφισού την Παρασκεύη και το Σάββατο
€5,5 εκατ. σε δήμους που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές
Συνέχεια στην κόντρα με τον Βερναρδάκη δίνει η ΑΔΕΔΥ
Επίσπευση των πληρωμών ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΙΣ από τον ΕΟΠΥΥ
Κύκλος συζητήσεων ενάντια στη ρητορική μίσους στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone
Εφοδος της εισαγγελίας Διαφθοράς στο σπίτι του Γ. Στουρνάρα
Μέρκελ: Η ΕΕ πρέπει να φανεί ενωμένη απέναντι στις αδυναμίες της
Χίος: Καταδίκη σε 79 κατηγορούμενους για ψευδή επιδόματα τυφλότητας
Από τους συνολικά 120 κατηγορούμενους, εννέα είχαν αποβιώσει πριν ασκηθεί η ποινική δίωξη, ενώ 19 απεβίωσαν αφού ασκήθηκε η ποινική δίωξη και πριν εκδικαστεί η υπόθεση.