Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Λαφαζάνης: Το δίλημμα για τη χώρα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ
BBC: Πως η βία στο Σικάγο θυμίζει τη Συρία
Οι εκλογές στη Ρωσία και η ανάγκη για νομιμότητα
Ο Σαρκοζί επέστρεψε, αλλά η Γαλλία έχει αλλάξει
Τραγωδία Αίγινας: Βαρόνη «βοήθησε» τον χειριστή του ταχύπλοου
Πλήθυναν αρυροπελεκάνοι και ροδοπελεκάνοι στα Βαλκάνια
Τεράστιες οι ελλείψεις στη μονάδα νεφροπαθών στο ΑΧΕΠΑ
Σε σοβαρή κατάσταση ο Σιμόν Πέρες έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο
Μπαρόζο: Κατά Γιούνκερ για τον διορισμό του στην Goldman Sacks
Διαχείριση προσφύγων και …απορριμμάτων!
Διαβάσαμε – και το συνιστούμε και σε όλους τους αναγνώστες μας- με ιδιαίτερη προσοχή όσα διαδηλώνει η κ. Ελένη Αναστασιάδου, στο άρθρο της που δημοσιεύσαμε στην ΠΡΩΙΝΗ, δημοσιεύουμε στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και είναι καταχωρισμένο στην ιστοσελίδα μας. Η κ. Αναστασιάδου είναι αρχιτέκτονας μηχανικός που τυγχάνει και αντιδήμαρχος Κιλκίς που είχε την άτυπη έστω ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας Χέρσου. Με την πολύτιμη εμπειρία της η κ. Αναστασιάδου λέει το πολύ απλό: Ούτως ή άλλως με χρήματα δικών τους και φορέων από το εξωτερικό περίπου 70 οικογένειες προσφύγων νοίκιασαν σπίτια εδώ και μήνες και διαμένουν σε αυτά πάντα στα όρια του δήμου Κιλκίς.