espa pkm

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026, 4:37:14 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 14:50

Στο Μαξίμου η Ολυμπιακή ομάδα του Ρίο

Tην Ολυμπιακή αποστολή που έλαβε μέρος στους Αγώνες του Ρίο θα υποδεχθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Η ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει δεκτή από τον κ. Τσίπρα απόψε στις 7.30μ.

Ξεκινώντας από το πολύνεκρο ποδοπάτημα στη Μέκκα κατά το περυσινό μουσουλμανικό προσκύνημα, το Ιράν επανήλθε στην «ιερή επίθεσή» του εναντίον της Σαουδικής Αραβίας, υπαινισσόμενο πως το Ριάντ θα πρέπει να χάσει την επιμέλεια του προσκυνήματος.
Τις τελικές λεπτομέρειες καταρτίζει η Βιέννη για το διάταγμα που θα ενισχύσει το μπλόκο στα αυστριακά σύνορα, με στόχο να μπορούν ακόμη και να στέλνονται πίσω στα σύνορα πρόσφυγες και μετανάστες.
Ο κυβερνήτης ενός ιστιοπλοικού σκάφους αγνοείται, από το βράδυ της Δευτέρας, στον νότιο Παγασητικό. Το θαλάσσιο ατύχημα συνέβη περίπου στις 9.30 το βράδυ και σήμανε άμεσα συναγερμός τόσο στον Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, όσο και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου όταν ο κυβερνήτης ιστιοφόρου γαλλικής σημαίας έπεσε στη θάλασσα για να ξεπλέξει σχοινί από την προπέλα και έκτοτε αγνοείται.

Η Ευρώπη πρέπει να υλοποιήσει την μετεγκατάσταση 30.000 προσφύγων από την Ελλάδα σε άλλες χώρες, να στείλει το εξειδικευμένο προσωπικό που έχει δεσμευτεί να δώσει, αλλά και να συγκροτήσει ευρωπαϊκό μηχανισμό επαναπατρισμού για όσους δεν δικαιούνται άσυλο δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Το παρών στην 81η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης αναμένεται να δώσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου θα παρακολουθήσει την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο Ι.
«Η ΝΔ έχει καθαρή θέση για τις τηλεοπτικές άδειες. Λέμε ότι ο νόμος Παππά είναι απολύτως αντισυνταγματικός και η όλη διαδικασία έπρεπε να γίνει από το ΕΣΡ» είπε στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Δένδιας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της ΝΔ.

«Οι βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές, οδηγός για το μέλλον της Ελλάδας», είναι το θέμα της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και το Ίδρυμα «Konrad Adenauer».

Μαίνεται για τρίτο 24ωρο η πυρκαγιά νότια της Βαλένθια (όλα δείχνουν εμπρησμό) με τις Αρχές να προχωρούν στην απομάκρυνση 1.400 κατοίκων και τουριστών από την Χαβέα και την Μπενιτατσέλ.

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν 12 στόχους στα βόρεια του Ιράκ αργά τη νύχτα προς Τρίτη, σύμφωνα με ανακοινώσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Τα πλήγματα έγιναν σε θέσεις στη Μετίνα και το Χακιούρκ.