Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Προς παράταση για «τακτοποιήσεις» σταβλικών εγκαταστάσεων
Στην ακριτική Γαύδο ο Δρίτσας
Κλείνοντας την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, ο κ. Δρίτσας βρέθηκε σήμερα στο ακριτικό νησί, συνοδευόμενος από την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, επιλέγοντας μάλιστα ως μέσον μεταφοράς το νέο σύγχρονο σκάφος του Λιμενικού Σώματος «Νήσος Γαύδος».
Δεν ανακατασκευάζεται - προς το παρόν - το Μινιόν
Εγγραφές στα τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ
Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ο καταξιωμένος φορέας τεχνών και πολιτισμού, συνεχίζοντας με συνέπεια το πολύπλευρο έργο της, ανακοινώνει για μια ακόμη χρονιά την έναρξη των εγγραφών στα καλλιτεχνικά τμήματά της. Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, καθημερινά 10-12 τις πρωινές ώρες και 5-8 το απόγευμα.
Θεοδώρειο-Κιλκίς, μια …αναρρίχηση με αυτοκίνητο!
Με αφορμή τις συζητήσεις και τον έντονο προβληματισμό για το οδικό δίκτυο του δήμου Ροδόπολης, αλλά και με την κινητικότητα που παρουσιάζεται στη συντήρηση του οδικού δικτύου στην περιοχή της Ροδόπολης και των περιχώρων, αποφασίσαμε να δούμε σε ποια κατάσταση είναι και η άλλη οδική σύνδεση του δήμου μας με την Π.Ε. Κιλκίς.
Ερώτηση Γ. Γεωργαντά για τα παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συνυπέγραψε με άλλους είκοσι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Υπουργό Εσωτερικών με θέμα: «Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών χιλιάδες παιδιά από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων».
Τέλη Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το σχολείο για 18.000 προσφυγόπουλα
Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όχι μόνο για την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά και για την έναρξη του προγράμματος εκπαίδευσης για τα παιδιά των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα.
Κι όμως: ο δρόμος Νέας Σάντας – κόμβος Ασσήρου κατασκευάζεται
Φαντάζει σχεδόν απίθανο, αλλά το διαπιστώσαμε «με τα ίδια μας μάτια μας». Η κατασκευή του δρόμου Νέας Σάντας – Κόμβος Ασσήρου με τον οποίο ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος Κιλκίς – Θεσσαλονίκης προχωρεί με ταχείς ρυθμούς ή σε κάθε περίπτωση προχωρεί ύστερα από πολυετή αδράνεια.