Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Η Ιταλία ξεκινά να θάβει τους νεκρούς της, ψάχνοντας ακόμα για επιζώντες
Αλλαγές στη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου
Όπως γράφει η Ημερησία του Σαββάτου, αποσυνδέεται η χρήση αστυνομικής ταυτότητας από τη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου, αφού για την ταυτοποίηση των φυσικών προσώπων απαιτείται βεβαίωση των στοιχείων του αιτούντος από δύο μάρτυρες και διασταύρωση των στοιχείων τόσο του αιτούντος όσο και των μαρτύρων, μέσω πρόσβασης των αρμοδίων υπηρεσιών έκδοσης διαβατηρίων στο πληροφοριακό σύστημα «Εθνικό Δημοτολόγιο» του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών.
Συρία: ΗΠΑ και Ρωσία κάνουν μεν βήματα, αλλά δεν έφτασαν σε συμφωνία εκεχειρίας
Έπειτα από συνομιλίες που κράτησαν 10 και πλέον ώρες στη Γενεύη για το συριακό χάος, οι ΗΠΑ και η Ρωσία κατέγραψαν μεν κάποια πρόοδο με στόχο την παύση των εχθροπραξιών, όμως ο στόχος παρέμεινε άπιαστος.
Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στο Πόρτο Ράφτη
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα ζευγάρι γάντια, μηχάνημα ηλεκτρικής εκκένωσης και καλώδιο.
Μπανγκλαντές: Νεκρός ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης του Ιουλίου
Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας ύποπτος για συμμετοχή στο πολύνεκρο χτύπημα του Ιουλίου σε καφέ της πρωτεύουσας με απολογισμό 20 νεκρούς.
Διαγράφουν πρόστιμα για εκλογικές δαπάνες αιρετών ΟΤΑ
Ολα τα ψέματα του Τραμπ σε μία ομιλία
«Δωράκια» για δασκάλους στο εξωτερικό
1ο Coding Bootcamp για επαγγελματίες με εγγυημένη απασχόληση
Δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 3,5 Ρίχτερ στο Βόλο
Πηγή: Το Βήμα