Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Υπεγράφη η φετινή ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι
Πιθανή η επίσκεψη Αβραμόπουλου στην Τουρκία τον Σεπτέμβριο
ΠαΣοΚ: Νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη
Επικοινωνία ΥΠΕΞ Ρωσίας-Βρετανίας για επαναπροσέγγιση
«Φακελώνονται» επιχειρήσεις συμπαθούντων του Γκιουλέν στη Γερμανία
Λίστα με τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε θεωρούμενους «συμπαθούντες» του Φετουλάχ Γκιουλέν κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Zeit» σχετικές αναφορές γίνονται ακόμη και κατά τη διάρκεια κηρύγματος σε τζαμιά της Γερμανίας.
Κίνα: Εκρηξη σε παραγωγική μονάδα - 21 νεκροί
Έκρηξη σε παραγωγική μονάδα στην κεντρική Κίνα κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 21 ανθρώπους και τον τραυματισμό άλλων πέντε, σύμφωνα με τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Η μονάδα βρίσκεται στη Ντανγκγιάνγκ, στην επαρχία Χουμπέι της κεντρικής Κίνας.
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή
Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, ο κίνδυνος θα είναι πολύ υψηλός σε: