espa pkm

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2026, 7:38:17 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ ΤαγίπΕρντογάν συναντήθηκε την Τρίτη με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη, στο πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα αλλά και στην πρώτη επίσκεψή του στη Ρωσία μετά την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου από τουρκικά F-16 τον Νοέμβριο στα συροτουρκικά σύνορα.
Υστερα από ένα γεύμα, πολύς κόσμος εμφανίζει ρέψιμο το οποίο συνοδεύεται από κάψιμο στον θώρακα, πίσω από το στέρνο, και υποχωρεί μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό οφείλεται στο «πισωγύρισμα» (παλινδρόμηση) του περιεχομένου του στομάχου προς τον οισοφάγο.

Βερολίνο

Ήταν η τελευταία του επιθυμία. Προτού πεθάνει, στις 14 Μαίου 2017 στο Βερολίνο, ο συγγραφέας Φάνης Φαντέμης (κατά κόσμο Δημήτρης Ανδριώτης) είχε ζητήσει να του κάνουν πολιτική ταφή – να σκορπίσουν την τέφρα του στη θάλασσα κάπου ανάμεσα στις Οινούσσες και τη Χίο.

Στην εκκένωση της Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου σε σιδηροδρομικό σταθμό που γειτνιάζει με το θεματικό πάρκο.

Ο στρατός και η αστυνομία έσπευσαν επί τόπου, αποκλείοντας τον σιδηροδρομικό σταθμό Marne de la Vallee, ενώ ερευνούν τον χώρο.
Στην απόλυση της δημοτικής αρχής του Κορλεόνε, της σικελικής περιοχής που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο ως το πραγματικό αλλά και μυθιστορηματικό προπύργιο της ιταλικής μαφίας, προχώρησε την Τετάρτη η ιταλική κυβέρνηση.
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 01:50

Καπνίζει μαριχουάνα η Μαλία Ομπάμα;

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει φωτογραφία της μεγάλης κόρης του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλία, να καπνίζει τσιγάρο, το οποίο φαίνεται να είναι μαριχουάνα.

Η 18χρονη Μαλία Ομπάμα βρισκόταν στο μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza, στο Σικάγο, στις 31 Ιουλίου.
«Συναγερμός» στο Βέλγιο. Σύμφωνα με την βελγική ειδησεογραφική ιστοσελίδα VRT υπάρχουν απειλές για βόμβες σε δύο αεροσκάφη, τα οποία πρόκειται να προσγειωθούν σύντομα στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ.

Ομάδες εκτάκτων αναγκών έχουν μεταβεί στο αεροδρόμιο.
Τρεις πολίτες σκοτώθηκαν από εκρήξεις βομβιστικών μηχανισμών σε δύο πόλεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας, ενώ δεκάδες άλλα άτομα τραυματίστηκαν, αναφέρουν τούρκοι αξιωματούχοι κατηγορώντας για τις επιθέσεις το PKK.

Συγκεκριμένα, τρία άτομα σκοτώθηκαν σε έκρηξη βόμβας με στόχο όχημα της αστυνομίας στην επαρχία Μαρντίν της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
«Συναγερμός» στο Βέλγιο. Σύμφωνα με την βελγική ειδησεογραφική ιστοσελίδα VRT υπάρχουν απειλές για βόμβες σε δύο αεροσκάφη, τα οποία πρόκειται να προσγειωθούν σύντομα στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ.

Ομάδες εκτάκτων αναγκών έχουν μεταβεί στο αεροδρόμιο.