Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δρίτσας: Το Σεπτέμβριο ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει μέτρα για τα νησιά
Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στο σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.
Πειθαρχικές έρευνες για τον ξυλοδαρμό του Άκη Τσοχατζόπουλου
Δύο πειθαρχικές προκαταρκτικές έρευνες διενεργούνται, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναφορικά με τον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, μέσα στο κελί του στην πτέρυγα ΣΤ’ των φυλακών Κορυδαλλού.
Η πρώτη έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πειραιά, σχετικά με το εάν υπάρχουν ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων για τυχόν ενέργειες που δεν έπραξαν, και η δεύτερη είναι πειθαρχική έρευνα που διεξάγεται από το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού για πιθανές ευθύνες κρατούμενων.
Παραλίες φιλικές για σκύλους στον δήμο Θερμαϊκού
«Έχουμε άριστη συνεργασία με φιλοζωικούς συλλόγους και βρήκαμε παραλίες στην Αγία Τριάδα, στο Αγγελοχώρι και τη Μηχανιώνα ώστε να μπορεί κάποιος να απολαμβάνει το μπάνιο του μαζί με τον αγαπημένο του φίλο, που είναι ο σκύλος» ανέφερε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης.
Tο Πήλιο επέλεξε για ολιγοήμερες διακοπές ο Μπόρις Τζόνσον
Στη Βουλή το θέμα των ΣΣΕ των ηθοποιών
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, μετά την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, επανέφερε στο προσκήνιο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας Αττικής, Πάνος Σκουρολιάκος, με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.
Τουρκία: Αστυνομική έφοδος στο Συμβούλιο Επιστημονικής Έρευνας
Στις 105 οι απολύσεις από την τουρκική ομοσπονδία
Συναγερμός σε αεροσκάφος έπειτα από ανώμαλη προσγείωση στο Ντουμπάι
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Όλοι οι επιβάτες έχουν εξέλθει του αεροσκάφους.
«Πυρά» δικαστών, εισαγγελέων και αστυνομικών κατά Πολάκη
Χρεοκόπησε ο Δήμος Αχαρνών
Την πτώχευση του Δήμου Αχαρνών, εξαιτίας αδυναμίας ισοσκέλισης του προϋπολογισμού για το 2016, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Κασσαβός. Ο Δήμος οδηγείται σε χρεοκοπία, καθώς το ταμειακό έλλειμμά του έφτασε τα 10,27 εκατ.