Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αφγανιστάν: Συνέλαβαν μουλά που απήγαγε και παντρεύτηκε εξάχρονη
Ο Μοχάμαντ Καρίμ, ηλικίας περίπου 60 ετών, συνελήφθη στην επαρχία Γορ και τέθηκε υπό κράτηση πριν από δύο ημέρες.
Ο ιός Ζίκα κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, ενημερώθηκε ο Ομπάμα
Γαλλία: Αφέθηκαν ελεύθερα τα δύο άτομα που συνελήφθηκαν σε τρένο για ύποπτη συμπεριφορά
ΔΕΗ: Παράταση στο πρόγραμμα διακανονισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών
Περπάτησαν στη γη του Αριστοτέλη οι Κιλκισιώτες “Περιπατητές”
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερήσια εκδρομή 49 μελών και φίλων του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς την Κυριακή 24 Ιουλίου στα Αρχαία Στάγειρα και την Ολυμπιάδα.
Έκδηλη η ικανοποίηση όλων για την θάλασσα στην θέση μπαλκονάκι και το μαγευτικό τοπίο του χωριού και της πλούσιας σε βλάστηση ευρύτερης περιοχής.
Η Ανάσα Ευαισθησίας ευχαριστεί πολιτιστικό και στέκι νεολαίας Γαλλικού
Όταν ή αλληλεγγύη, η στήριξη και η ανθρωπιά χρωματίζουν την πορεία τού Φιλανθρωπικού έργου της «Ανάσα Ευαισθησίας» παίρνεις τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζεις ... Όταν κάποιοι απαξιούν την ύπαρξη μας εκούσια, κάποιοι αγωνίζονται σιωπηρά πλησιάζοντας μας μόνο καί μόνο για νά απλώσουν τό δικό τους ομαδικό χέρι βοηθείας !!!
Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας
Η μεθοδική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, είχε ως αποτέλεσμα την εξακρίβωση της δράσης, εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούταν στη διάπραξη ληστειών και κλοπών σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 23 και 22 ετών, αδερφών μεταξύ τους και άλλων τριών συνεργών τους, για τα αδικήματα της ληστείας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 22χρονου, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό ο 23χρονος αδερφός του, είχε προσαρμόσει μηχανικά μέρη, μεταξύ των οποίων και κινητήρα, άλλου οχήματος, το οποίο είχαν αφαιρέσει από περιοχή της Θεσσαλονίκης το Μάιο του 2015.
Πάνω από 3.400 πρόσφυγες διασώθηκαν την Παρασκευή ανοιχτά της Λιβύης
Περισσότεροι από 3.400 πρόσφυγες που επέβαιναν σε 34 λέμβους και σκάφη διασώθηκαν την Παρασκευή στα ανοιχτά των λιβυκών ακτών, ανακοίνωσε η ιταλική ακτοφυλακή που συντονίζει τις επιχειρήσεις εντοπισμού και διάσωσης στη ζώνη αυτή.
Πέντε στρατιώτες νεκροί, οκτώ τραυματίες στην νοτιοανατολική Τουρκία
Οι στρατιώτες πραγματοποιούσαν ελέγχους ασφαλείας στον δρόμο κοντά στην Τσουκούρτσα στην επαρχεία Χακάρι, στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ και το Ιράν, όταν δέχθηκαν επίθεση από μαχητές του PKK, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
Deutsche Welle: Η Τουρκία ψάχνει οπαδούς του Γκιουλέν στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός της Βάδης-Βυρτεμβέργης Βίνφριντ Κρέτσμαν γνωστοποίησε επιστολή του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Στουτγάρδη, στην οποία διατυπώνεται το αίτημα να ελεγχθούν σύλλογοι, ιδρύματα και σχολεία στο κρατίδιό του που σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση κατευθύνονται από το κίνημα Γκιουλέν.