Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γαλλία: Με διάταγμα οι αλλαγές στα εργασιακά για τρίτη και τελευταία φορά
Όπως και στις δύο πρώτες αναγνώσεις του νομοσχεδίου, ο γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς κατέφυγε στο αμφιλεγόμενο Άρθρο 49.3 του Συντάγματος της Γαλλίας που επιτρέπει στην κυβέρνηση να παρακάμψει τη γαλλική Εθνοσυνέλευση.
Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν στις αρχές Αυγούστου
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πέσκοφ είπε ότι ο χρόνος και ο τόπος της συνάντησης αναμένεται να καθοριστεί αργότερα.
Γερμανία: Τα μέτρα Ερντογάν «αντιβαίνουν» στο κράτος δικαίου
Στα σχολεία όλα τα βιβλία ώς το τέλος Ιουλίου
Στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί βρίσκεται η διαδικασία διανομής βιβλίων στα σχολεία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εκδόσεων του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος και του υπουργείου Παιδείας, η συσκευασία και διανομή των διδακτικών βιβλίων του Γυμνασίου, ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί η διανομή των σχολικών βιβλίων σε γενικά Λύκεια και δημοτικά σχολεία.
Τ. Κουίκ: Βούληση της κυβέρνησης να εκτιναχθεί αναπτυξιακά ο Πειραιάς
Υποβλήθηκαν 92.850 αιτήσεις από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εύβοια - Σε εξέλιξη στην Αμφιλοχία
Επί τόπου βρίσκονται 16 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Σε ύφεση είναι το πύρινο μέτωπο στο Σελάκανο Ιεράπετρας Λασιθίου, ενώ υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηαν σε υπαίθριο χώρο στο Πικέρμι και στα νταμάρια Μαρκοπούλου στην Αττική, καθώς και οι φωτιές σε Νεοχώρι Ζίτσας Ιωαννίνων, Χρυσοκελλαριά Πύλου Μεσσηνίας, Παλαιούς Πόρους Πιερίας και Κολυμβάρι Χανίων.
Στις φλόγες διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Πειραιά
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πυροσβεστική, έπειτα από την εκδήλωση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κουντουριώτου 40 στον Πειραιά.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από διαμέρισμα άλλου ορόφου.
Η Τουρκία ετοιμάζει έκτακτα μέτρα για να προστατεύσει την οικονομία της
Τσίπρας: Αναγκαία η βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Η ανάγκη για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη μαύρη επέτειο της συμπλήρωσης 42 χρόνων από την τουρκική εισβολή.