Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
ΗΠΑ και Ευρώπη τιμούν τη μνήμη των νεκρών του Ορλάντο
Νεκρός φίλαθλος της Βόρειας Ιρλανδίας στη Νίκαια της Γαλλίας
Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία ο 24χρονος φίλαθλος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και η βόλτα του στην παραλία, εξελίχθηκε σε τραγωδία.
Γερμανόφωνα ΜΜΕ: Το μακελειό στο Ορλάντο ενισχύει τον Τραμπ
Brexit «δείχνουν» και τα γραφεία στοιχηματισμού
Το Betfair τη Δευτέρεα, υπηρεσία αναφοράς για τις εταιρείες στοιχηματισμού, χαμήλωσε στο 64% τις πιθανότητες παραμονής, από 78% που ήταν την περασμένη Πέμπτη.
Δεύτερη, «επίσημη», ανάληψη ευθύνης του μακελειού στο Ορλάντο από την ISIS
«Πνίγηκε» η Κέρκυρα από τις ισχυρές καταιγίδες
Διέρρηξαν κατοικία στην Εκάλη και εμβόλισαν περιπολικό
Στις 22.20 οι τέσσερις κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν κοσμήματα. Κατά τη διαφυγή τους με κλεμμένο αυτοκίνητο, έγιναν αντιληπτοί από περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που τους καταδίωξε.
Μάρδας: Ο καθένας διαδηλώνει, εμείς έχουμε εντολή να κυβερνήσουμε
«Ο καθένας διαδηλώνει, εκφράζει την άποψή του. Δεν με ανησυχεί αυτή η «κίνηση». Η κυβέρνηση παρακολουθεί τα πάντα αλλά έχει πάρει μία εντολή: να κυβερνήσει.
Νέα Υόρκη και Παρίσι τιμούν μνήμη των νεκρών του Ορλάντο
Ομολόγησε τον φόνο ο φίλος του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη - «Διαφωνήσαμε για τα... τρακτέρ» κατέθεσε στις Αρχές
Βάσει των στοιχείων αυτών, η αστυνομία θεωρεί ως βασικό ύποπτο για το ανατριχιαστικό έγκλημα άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον του θύματος.