Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τουσκ: Με ψευδαισθήσεις για ενωμένη ΕΕ, η Ευρώπη πέφτει στους λαϊκιστές
Πανελλαδικών συνέχεια για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ
Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα, η τρίτη εβδομάδα των εξετάσεων θα αρχίσει με τα μαθήματα Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών.
Δρίτσας: Οι φόβοι για τις ιδιωτικοποιήσεις λιμανιών δεν είναι ρεαλιστικοί
Τη θέση ότι «πιθανοί φόβοι και διαμαρτυρίες για ιδιωτικοποιήσεις των μεγάλων περιφερειακών λιμανιών δεν είναι ρεαλιστικοί» και πως το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «έχει έτοιμο ένα νέο σχέδιο για τη χάραξη μιας σύγχρονης λιμενικής πολιτικής, η οποία θα λαμβάνει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε λιμανιού» διατύπωσε ο Θοδωρής Δρίτσας, κηρύσσοντας την έναρξη των εκδηλώσεων για τη Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο.
Ανθρωποκυνηγητό στο Ρίο για τη σύλληψη υπόπτων ομαδικού βιασμού
Τα εντάλματα σύλληψης αφορούν τον Λούκας Περντόμο Ντουάρτε Σάντος, 20 ετών, ενός πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση, του Ράι ντε Σούζα, που έχει αναγνωριστεί ως το πρόσωπο που μαγνητοσκόπησε τον βιασμό, όπως και του αρχηγού συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στην φαβέλα.
Τουσκ: Με ψευδαισθήσεις για ενωμένη ΕΕ η Ευρώπη πέφτει σε χέρια λαϊκιστών
Ανοιγμα Νετανιάχου για αναβίωση της αραβικής ειρηνευτικής πρωτοβουλίας
ΟΗΕ: Οι ακραίες καιρικές συνθήκες προκαλούν αύξηση τοξινών στις καλλιέργειες
Ειδομένη: Ξεκινούν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Το πρώτο εμπορικό τρένο με φορτίο και προορισμό την Κεντρική Ευρώπη θα αναχωρήσει το πρωί και θα ακολουθήσει δεύτερο εντός της ημέρας.