Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γαλλία: Aπέβαλαν μουσουλμάνα μαθήτρια γιατί φορούσε μακριά φούστα
Ο λυκειάρχης του σχολείου στο Montereau-Fault-Yonne είπε στην 16χρονη μαθήτρια ότι το μήκος της φούστας της σήμαινε ότι είναι ένα «επιδεικτικό θρησκευτικό σύμβολο» - κάτι που απαγορεύεται στα δημόσια σχολεία στη Γαλλία από το 2004.
«Φωτιές» άναψε η πρόβλεψη για πρόσληψη μουσουλμάνων στην Πυροσβεστική
Εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών
Στις 14-15 Μαΐου το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής
Συρία-Ουκρανία στην ατζέντα των επαφών Κέρι σε Παρίσι-Λονδίνο
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ξεκινά τετραήμερη επίσκεψη στη Γαλλία και τη Βρετανία.
Στους 54.341 οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα
Πάνω από τους μισούς πρόσφυγες καταγράφηκαν στη βόρεια Ελλάδα (29.298), με τους περισσότερους να παραμένουν στον καταυλισμό της Ειδομένης (9.813), στο Χέρσο του Κιλκίς (3.987) και στο Πολύκαστρο της Νέας Καβάλας (3.979).
Ακέφαλο πτώμα άνδρα σε στάβλο στη Θεσπρωτία
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κεφάλι το οποίο είχε αποκοπεί με βίαιο τρόπο με αιχμηρό αντικείμενο, δεν έχει ακόμα βρεθεί.
Τρίκαλα: Σύλληψη 57χρονου για μεταφορά παράτυπων μεταναστών
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί ο 57χρονος βρέθηκε να οδηγεί ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και να μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας τρεις αλλοδαπούς, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 23 και 22 ετών και μία 30χρονη πολίτη Ρωσίας, οι οποίοι φέρονται ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και συνελήφθησαν.
Κινητοποιήσεις στον ΟΛΘ λόγω παρουσίας υποψήφιων αγοραστών
Κατρούγκαλος:Θα έτρεμε η γη έξω από τη Βουλή αν το ν/σ ήταν λαιμητόμος
«Είδαμε ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες από τις οργανώσεις, είδαμε και πόσος κόσμος μαζεύτηκε.