Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στόχους στη Συρία έπληξε ο τουρκικός στρατός
Πειραιάς: Οι πρόσφυγες δέχονται να μεταφερθούν μόνο στον Σκαραμαγκά
Την άρνηση των προσφύγων και των μεταναστών να μπουν σε λεωφορεία με προορισμό δομές σε άλλες περιοχές της χώρας, κυρίως εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί αντίσκηνα (όπως συνέβη χθες στη πύλη Ε2 όπου δεν επιβιβάστηκε κανείς με προορισμό τη Μαλακάσα και τα Οινόφυτα) και τη μετακίνηση προσφύγων προς το λιμάνι από άλλα σημεία πχ από το Ελληνικό, ελπίζοντας να μπουν σε λεωφορεία με προορισμό την δομή φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά.
Μειωμένες οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία στα νησιά
Εκπαιδευτές οδήγησης απέκλεισαν το υπουργείο Μεταφορών
Στον αποκλεισμό του υπουργείου Μεταφορών προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι εκπαιδευτές οδήγησης, που διαμαρτύρονται λόγω της κατάργησης με νόμο (για το ενιαίο μισθολόγιο), των σχετικών επιδομάτων που λάμβαναν.
Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης κ.
Επανάληψη του σκηνικού του περασμένου καλοκαιριού, διαπιστώνει η Νέα Δημοκρατία
Το…«φάντασμα» του 2015 πλανάται κατά την αξιωματική αντιπολίτευση πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου και ταυτόχρονα διαπιστώνει επανάληψη του σκηνικού του περασμένου καλοκαιριού, πριν η κυβέρνηση υπογράψει το σκληρό τρίτο μνημόνιο.
Ευάγγελος Βενιζέλος: Να πάψουμε να διαπραγματευόμαστε ως ηττημένη χώρα
Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, μία σύλληψη
Η κινητοποίηση κράτησε για ώρες και ο συναγερμός τελικά ήρθη τα ξημερώματα, με τον άνδρα να συλλαμβάνεται και την έρευνα για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικών στις αποσκευές του να μην εντοπίζει επικίνδυνα υλικά.
Συρία: Η Δαμασκός αγνοεί το χάος και στήνει κάλπες για το Κοινοβούλιο
H Ιταλία στρέφεται στην ΕΕ κατά της Αυστρίας για τον φράχτη τα σύνορα
Ρούσεφ: Καταγγέλλει απόπειρα «πραξικοπήματος»
Η Ρούσεφ είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για παραβίαση των νόμων του προϋπολογισμού της χώρας, προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την επανεκλογή της, το 2014.