espa pkm

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026, 6:58:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ουσιαστικά οι εκλογές ως προς το αποτέλεσμα είχαν τελειώσει πριν ανοίξουν οι κάλπες. Οι υποψήφιοι ήταν όσοι και οι εκλόγιμες θέσεις, οι υποψήφιοι πρόεδροι μόνο δυο στις ισάριθμες δημοτικές τοπικές οργανώσεις, εξάλλου σας είχαμε ενημερώσει πριν δυο εβδομάδες για το ποιοι θα είναι,  το αυτό και με τους συνέδρους οπότε το ενδιαφέρον στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή στο ν. Κιλκίς περιορίστηκε στην κατάταξη των υποψηφίων, δηλαδη στον αριθμό σταυρών που θα ελάμβαναν.

Τη γέφυρα του Αξιού στο ρεύμα προς Ειδομένη απέκλεισαν το πρωί του Σαββάτου κάτοικοι της Ειδομένης, που διαμαρτύρονται για τη μη εκκένωση του καταυλισμού, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 22:44

Λαογραφική έκθεση στο 8ο Δημοτικό

Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς λειτούργησε λαογραφική έκθεση στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος<<Γνωρίζω πώς ζούσαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας>>.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 22:42

Ο Σ. Χρυσάφης ευχαριστεί

Η Παρουσίαση του  βιβλίου μου για τους «πρώτους Αστούς του Κιλκίς» μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί εκτός των άλλων μου επέτρεψε να έρθω σε επαφή με παλιούς μου συμπατριώτες και παιδικούς φίλους.  Η θερμή υποδοχή που του έγινε  με αντάμειψε για τις προσπάθειες  μιας  τριετίας.

Την  Τετάρτη 30-3-2016 η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς με θέμα «Κιλκίς: Βιώσιμη Πόλη», με την υπεύθυνη καθηγήτρια Σιδηροπούλου Ελένη, συμμετείχε εθελοντικά στις εργασίες αποκατάστασης (χρωματισμός- διαγραμμίσεις) της διάβασης μπροστά από την είσοδο του σχολικού συγκροτήματος.

Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του θέματος καταχωρίζουμε το πλήρες κείμενο της ομιλίας του βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ.  Γιώργου Γεωργαντά στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το προσφυγικό με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του ν. Κιλκίς μιλώντας στη Βουλή επί του προσφυγικού ειπε τα εξής:
Είναι γνωστή η πρόσφατη συμφωνία της 18ης Μαρτίου, σχετικά με την διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, μεταξύ Ελλάδας - ΕΕ και Τουρκίας.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 22:38

Στην Ειδομένη η Θεανώ Φωτίου

Τον προσφυγικό κατακλυσμό της Ειδομένης επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 22:36

Nίκη χρυσάφι του Εθνικού

Λυτρωτική νίκη όπως διαφαίνεται πέτυχε χθες ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου επί της Κοζάνης με 1 - 0.
Χρυσός σκόρερ ο συνήθης ΄΄ύποπτος΄΄ Νέστορας Στεφανίδης (31ο λεπτό) ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ έδωσε το τεράστιο βαθμολογικό τρίποντο στην ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας και πλέον κρατά την τύχη της στα χέρια της ή μάλλον στα πόδια των ποδοσφαιριστών της.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 22:35

“Τρέξαμε για το περιβάλλον ”

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς, πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Δυτικής Μακεδονίας
Με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί συμμετέχουμε» περισσότεροι από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης συμμετείχαν στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας.