Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τσίπρας: Υποχρεωτικά όλες οι χώρες της ΕΕ στην κατανομή προσφύγων
Κοτζιάς: Βιέννη και Αθήνα είναι εταίροι και όχι αντίπαλοι
Νέα συνάντηση αρχηγών αστυνομίας Αυστρίας-βαλκανικών χωρών
SPD κατά Σόιμπλε: Δεν τείνει εύηκοον ους στην κοινωνία
Μουράτ Ουλκέρ: Ποιός είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Τουρκία
Τrafficking: Συνέδριο για την εμπειρία της Θεσσαλονίκης στην υποστήριξη των θυμάτων
Συνέδριο με θέμα «Η διυπηρεσιακή συνεργασία ως μοντέλο καταπολέμησης του trafficking στην περίοδο των έντονων μεταναστευτικών ροών» διοργανώνουν την Παρασκευή 4 Μαρτίου και ώρα 9:30 πμ το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ), σε συνεργασία με το Γραφείο Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων (ΓΕΘΕΙΣ).
Αναστολή εργασιών στο Ίλιον για τη δημιουργία κέντρου προσφύγων
Πρόκειται για χώρο έκτασης 70 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας του δήμου Ιλίου, δίπλα σε αθλητικό κέντρο, όπου συνεργεία με μηχανήματα του στρατού από το πρωί της Δευτέρας διαμόρφωναν το χώρο για να εγκατασταθούν σκηνές και προκατασκευασμένοι οικίσκοι.
Ανάγκη οργανωμένων υγειονομικών ελέγχων λόγω προσφυγικών ροών
Σε διατίμηση είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες στο δρόμο προς Ειδομένη
Σε διατίμηση τίθενται βασικά προϊόντα που προμηθεύονται οι πρόσφυγες στο δρόμο για την Ειδομένη, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας, όπως ανακοίνωσε, πριν από λίγο, η πολιτική ηγεσία του, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου σχετικά με την πρωτοβουλία συντονισμού των παραγωγικών φορέων για την ανθρωπιστική στήριξη των προσφύγων, αλλά και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.