espa pkm

Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, 9:32:26 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει τρόπος να χτυπηθούν οι διακινητές στο Αιγαίο, είπε ο πρωθυπουργός στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή για το «παράλληλο πρόγραμμα».

Είχε προηγηθεί η τήρηση ενός λεπτού σιγής για τους πρόσφυγες που έχασαν τη ζωή τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν στην Ευρώπη.
Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην περιοχή εξέφρασε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στη συζήτηση για το «παράλληλο πρόγραμμα». Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τους «ανεύθυνους γραφειοκράτες» που κουνούν το δάκτυλο στην Ελλάδα για το προσφυγικό.
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 16:50

Το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη

Το αδιαχώρητο από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, όπου συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοι έσπευσαν για το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ στις 15:00 θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Στην Αργεντινή βρέθηκε ο Ματέο Ρέντσι, επίσκεψη που χαιρετίστηκε ιδιαίτερα, αφού είχαν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Μπουένος Άιρες ιταλός πρωθυπουργός.

Εκείνος, στην προσπάθειά του να τους εντυπωσιάσει, διάβασε Χόρχε Λουις Μπόρχες (1899-1986).
Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί σήμερα, Παρασκευή και αύριο, Σάββατο, το σχέδιο νόμου για το «παράλληλο πρόγραμμα», σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των προέδρων.



Πρόκειται για το νομοσχέδιο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις», το οποίο είχε κατατεθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά αποσύρθηκε μετά τις ενστάσεις των εταίρων, προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση του 1 δισ.
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ισίδωρου Ντογιάκου άσκησε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, με μία απόφαση βαρύνουσας σημασίας που σύμφωνα με κύκλους του Εφετείου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο πεδίο της Δικαιοσύνης.
Στο εσωτερικό στρέφεται πλέον η προσπάθεια του Ντέιβιντ Κάμερον να πείσει το κόμμα και τους συμπολίτες του ότι η συμφωνία που πέτυχε μετά από 30 ώρες διαπραγματεύσεων συμφέρει, κατά συνέπεια το «ναι» είναι μονόδρομος στο δημοψήφισμα.
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 12:50

Στα «ίχνη» μίζας-μαμούθ για τα Λέοπαρντ

Πορεία χρήματος η οποία καταλήγει σε μίζα εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν οι κυπριακές αρχές ύστερα από δικαστική συνδρομή της Εισαγγελίας και των ανακριτών Διαφθοράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκατομμύρια ευρώ φαίνεται να κατέληξαν ως προμήθεια σε πρόσωπο το οποίο δεν είναι πλέον στην πολιτική.