Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
ΟΗΕ: Ρίψεις τροφίμων στην συριακή Ντέιρ αλ-Ζορ
Στο Διαδίκτυο τα αποτελέσματα για τις μετεγγραφές φοιτητών
Τσίπρας: «Μη φιλική ενέργεια η βοήθεια Τσεχίας σε πΓΔΜ»
Αποστολή, Βρυξέλλες
Ως «μη φιλική ενέργεια» χαρακτήρισε ο έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τη βοήθεια που παρέχουν χώρες όπως η Τσεχία στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας (πΓΔΜ) με σκοπό να ενισχύσουν την ασφάλεια στα σύνορά τους και να περιορίσουν τη διέλευση των προσφύγων κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον τσέχο ομόλογό του Μπόχουσλαβ Σόμποτκα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Έτοιμος για «σκληρή δουλειά» στις Βρυξέλλες ο Κάμερον
Ασφαλιστικό: Νέο σύστημα για το Ταμείο Νομικών από τους δικηγόρους
Στο Διαδίκτυο τα οριστικά αποτελέσματα για τις μετεγγραφές φοιτητών
Στις «κοινές αγωνίες και συμφέροντα» αναφέρθηκαν Κοτζιάς-Τζεντιλόνι
Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο: Η λύση στην προσφυγική κρίση δεν είναι το χτίσιμο φραχτών
Ουγγαρία: Ετοιμη να υψώσει φράχτη και στα σύνορα με Ρουμανία
EE σε Αυστρία: Παράνομο το πλαφόν στο προσφυγικό
Από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από χώρες των Βαλκανίων εκφράζονται ανησυχίες για πρόκληση ανθρωπιστικής κρίσης, και μάλιστα σε διάστημα λίγων ημερών, μεταξύ των προσφύγων στη λεγόμενη Διαδρομή των Βαλκανίων, μετά την απόφαση της Αυστρίας να επιτρέπει ημερησίως την είσοδο μόνο σε 80 αιτούντες άσυλο.