Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γερμανικά ΜΜΕ: Απόδραση από τη λάσπη της Ειδομένης

Ν. Τόσκας: Δεν είναι η Ελλάδα πίσω από το χθεσινό πέρασμα των προσφύγων
Το προσφυγικό ήταν το επίκεντρο νέας σύσκεψης υπό τον Τσίπρα
Νέα σύσκεψη συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα νέα δραματικά δεδομένα στην προσφυγική κρίση με επίκεντρο την Ελλάδα.
Πρόκειται για τη δεύτερη κυβερνητική σύσκεψη, εντός 24 ωρών, για την κατάσταση στην Ειδομένη και την αυξανόμενη ροή προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων μετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο υφυπουργός ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης και ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Αβραμόπουλος: Προτεραιότητα να μετακινήσουμε τους πρόσφυγες από την Ειδομένη
Ο κ. Αβραμόπουλος θα επιθεωρήσει τον καταυλισμό των προσφύγων και θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς, για να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.
Συνεχίζει η Ρωσία τις επιδρομές και μετά τη μερική αποχώρηση από τη Συρία
Γρίφος η απόφαση Πούτιν για σταδιακή απόσυρση από τη Συρία
Κύπρος: «Οχι» στο άνοιγμα ενταξιακών κεφαλαίων της Τουρκίας
Κ. Σημίτης: Κίνδυνος τετελεσμένων σε βάρος της Ελλάδας
Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης δήλωσε με αφορμή τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 17 Μαρτίου τα εξής:
«Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που αρχίζει την Πέμπτη, πρόκειται να αποφασιστεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα για το προσφυγικό
Νέα σύσκεψη συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα νέα δραματικά δεδομένα στην προσφυγική κρίση με επίκεντρο την Ελλάδα.
Πρόκειται για τη δεύτερη κυβερνητική σύσκεψη, εντός 24 ωρών, για την κατάσταση στην Ειδομένη και την αυξανόμενη ροή προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων μετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο υφυπουργός ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης και ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ειδομένη είναι γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης Ευρώπης
Με μια κίνηση έκπληξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να θέσει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση, αποφασίζοντας να επισκεφθεί την Ειδομένη, όπου η κατάσταση είναι απαράδεκτη και κατά τον ίδιο, εκεί «βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του Αλέξη Τσίπρα».