espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 7:29:24 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δείχνοντας στις κινήσεις του ΝΑΤΟ, και την πρόθεση για ενίσχυση της παρουσίας του στην ανατολική Ευρώπη, η Μόσχα ανέφερε πως «δεν θεωρεί σκόπιμο» να δεσμευτεί σε μείωση των συμβατικών όπλων στην Ευρώπη, όπως ανέφερε ο ρώσος υφυπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ την Παρασκευή.
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 14:50

Λήγει η απεργία της ΠΝΟ το Σάββατο

Ως το Σάββατο το πρωΐ στις 6 θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. ΤΑ δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν σταδιακά μετά από αυτή την ώρα.
Πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν το Σάββατο το πρωί θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Ξεκάθαρο μήνυμα πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν απειλεί καμία χώρα με έξοδο από τη Σένγκεν στέλνει ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας πως οι κανόνες της Συνθήκης δεν προβλέπουν τέτοια δυνατότητα.
Οι δυνάμεις που πρόσκεινται στον Άσαντ ανακατέλαβαν την κωμόπολη Αταμάν στο νότιο τμήμα της χώρας, κοντά στην πόλη της Ντεραά, σύμφωνα με αναφορές από το συριακό έδαφος. Είχαν προηγηθεί επιδρομές της ρωσικής αεροπορίας στην ευρύτερη περιοχή - ενώ οι συνομιλίες στη Γενεύη έχουν μπει στον πάγο.
Εναν μήνα: τόσο διάστημα ζήτησε από τον βασιλιά ο Πέδρο Σάντσεθ για να πείσει τα άλλα κόμματα να τον βοηθήσουν να σχηματίσει μια βιώσιμη και σταθερή κυβέρνηση, ώστε να δοθεί τέλος στο αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η Ισπανία μετά τις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου.
Τα σύνορα μεταξύ της Τουρκίας και της Συρίας είναι κλειστά σήμερα νοτίως της πόλης Κιλίς, στη νότια Τουρκία, ενώ χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί, σύμφωνα με την Άγκυρα, στη συριακή πλευρά των συνόρων για να διαφύγουν από την επιχείρηση που διεξάγουν οι κυβερνητικές δυνάμεις γύρω από την πόλη του Χαλεπίου.
Νέο 12ωρο αποκλεισμό των Τεμπών, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή οι αγρότες του μπλόκου, όπως αποφάσισαν το βράδυ της Πέμπτης.

Οι αγρότες εξετάζουν την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και διατυπώνονται προτάσεις ακόμη και για κυκλοφοριακό μπλακ άουτ από το Σάββατο.

Του κυβερνητικού σχεδίου για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού υπεραμύνθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής. Ο κ. Κατρούγκαλος επανέλαβε ότι παραμένουν ανοιχτά όλα τα σημαντικά ζητήματα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι «εμείς με τις γραβάτες και με τα μαντιλάκια μας δεν πληρώναμε αρκετά».

Η Βενεζουέλα έχει περισσότερο πετρέλαιο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον πλανήτη. Διαθέτει 298 δισεκατομμύρια βαρέλια βεβαιωμένων πετρελαϊκών αποθεμάτων - περισσότερα από ό,τι η Σαουδική Αραβία, η Ρωσία ή το Ιράν και οκτώ φορές τα αμερικανικά αποθέματα.
Τη θέση των δικηγόρων για ουσιαστικό διάλογο από μηδενική βάση σχετικά με το ασφαλιστικό επανέλαβε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής.

Οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή από τα καθήκοντά τους και εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.