espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 4:09:00 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε νέο αποκλεισμό δρόμων με τρακτέρ, από τις 7 έως τις 9 το βράδυ, αναμένεται να προχωρήσουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Άρτα, στην εθνική οδό και στο παλιό γεφύρι μέσα στην πόλη.
Εν μέσω πολιτικής θύελλας για το ασφαλιστικό, την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος ανοιχτή, με τους αγρότες στους δρόμους και τις δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά το απόγευμα της Κυριακής για τον «ένα χρόνο Αριστερά».
Για στήσιμο ενός «νέου κάλπικου δίπολου» ανάμεσα τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, μετά και την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας του ΚΚΕ μιλώντας την Κυριακή σε συνεστίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.
Σύσσωμη η πολιτική και οικονομική ηγεσία της Τουρκίας παρέστη την Κυριακή στην κηδεία του Μουσταφά Κοτς, προέδρου του μεγαλύτερου βιομηχανικού ομίλου της χώρας ο οποίος πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 55 ετών από καρδιακό επεισόδιο.
Πτήση της Turkish Airlines από το Χιούστον του Τέξας προς Κωνσταντινούπολη αναγκάστηκε να παρεκκλίνει της πορείας της και να προσγειωθεί εκτάκτως στο Σάνον της Ιρλανδίας, όταν ανακαλύφθηκε ένα χειρόγραφο σημείωμα με απειλή για βόμβα.
Νέο μπλόκο προστέθηκε στην Πελοπόννησο από αγρότες της Αρκαδίας. Γύρω στα πενήντα άτομα, με τριάντα τρακτέρ και λίγα αγροτικά αυτοκίνητα, έχουν συγκεντρωθεί στον κόμβο του ΟΓΑ Πελοποννήσου, στον περιφερειακό της Τρίπολης.
Εν μέσω πολιτικής θύελλας για το ασφαλιστικό, την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος ανοιχτή, με τους αγρότες στους δρόμους και τις δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά το απόγευμα της Κυριακής για τον «ένα χρόνο Αριστερά».
Με ειρηνική διαμαρτυρία και συμβολικό αποκλεισμό, περίπου 15 λεπτών, του τελωνείου των Κήπων άνοιξε η αυλαία της δεύτερης ημέρας των δράσεων που πραγματοποιεί στον Έβρο η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), με αίτημα την πτώση του φράχτη του Έβρου.
Στην Κωνσταντινούπολη για συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στην συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στο Ισραήλ για την προετοιμασία του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ και την Κύπρο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Πτήση της Turkish Airlines από το Χιούστον του Τέξας προς Κωνσταντινούπολη αναγκάστηκε να παρεκκλίνει της πορείας της και να προσγειωθεί εκτάκτως στο Σάνον της Ιρλανδίας, όταν ανακαλύφθηκε ένα χειρόγραφο σημείωμα με απειλή για βόμβα.