Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Παρέμβαση ΚΚΕ για την επανασύνδεση ρεύματος σε λαϊκό νοικοκυριό
«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, που μέχρι πέρσι διατυμπάνιζε ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, συνεχίζει το βάρβαρο έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει να κόβει το ρεύμα σε σπίτια λαϊκών οικογενειών. Σε οικογένειες που έχει μειωθεί δραματικά το εισόδημά τους είτε είναι συνταξιούχοι, είτε εργατοϋπάλληλοι, είτε αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, και που η ανεργία ή η απλήρωτη εργασία τις τσακίζει ακόμα περισσότερο.
Σειρά εκρήξεων σε προάστιο της Δαμασκού
Σύμφωνα με το δίκτυο Al Manar της Χεζμπολά, τουλάχιστον 22 άτομα σκοτώθηκαν στις τέσσερις εκρήξεις.
Αγρότες: Στη Νίκαια ζητούν χωριστή συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Τρίτη - Για τη συνάντηση με Τσίπρα ετοιμάζονται στα Τέμπη
Κύκλωμα διακινούσε χασίς και κοκαΐνη σε ανατολική Μακεδονία-Θράκη
Στο πλαίσιο πολύμηνων ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση 12 μελών της οργάνωσης, ενώ προέκυψε η εμπλοκή άλλου ενός, αγνώστου μέχρι στιγμής δράστη.
Κυβέρνηση ευρύτερη για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα προκρίνει ο Στ. Θεοδωράκης
«Έχουμε έναν κατάλογο μεταρρυθμίσεων για τη χώρα και αυτές οι μεταρρυθμίσεις είναι συγκεκριμένες.
Έτοιμος δηλώνει ο Άσαντ για ανακωχή
Συνελήφθη διακινητής που μετέφερε με το φορτηγό του 22 παράτυπους μετανάστες
Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο φορτηγό με βουλγάρικες πινακίδες που οδηγούσε ο 37χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, 22 άτομα, 19 εκ των οποίων ήταν υπήκοοι Ιράκ και οι υπόλοιποι Σύριοι.