espa pkm

Κυριακή, 26 Απριλίου 2026, 10:10:30 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνολικά τρεις κατοικίες στο Βέλγιο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και οι συνεργοί των επιθέσεων στο Παρίσι τη 13η Νοεμβρίου έχουν εντοπίσει οι βελγικές αρχές, στις οποίες έχουν εντοπίσει γενετικό υλικό και ίχνη ενός από τους καμικάζι και του καταζητούμενου Σαλάχ Αμπντεσλάμ.
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν σήμερα από επίθεση αυτοκτονίας σε τέμενος στο βόρειο Καμερούν, δήλωσαν αξιωματούχοι της χώρας.

Η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία έχει εντείνει από πέρυσι τις επιθέσεις της στο γειτονικό Καμερούν, το Τσαντ και τον Νίγηρα.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, με το πτώμα του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.
Για εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, κληθείσα να σχολιάσει την στάση της απέναντι στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαβεβαιώνοντας ότι θα δώσει και την ψυχή της σε όποιο πόστο της ζητηθεί.
Σαφές μήνυμα προς τα κράτη μέλη που διαφοροποιούνται από την επίσημη θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο θέμα της μετανάστευσης, έστειλε ο αρμόδιος επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επαναλαμβάνοντας τη θέση του για διατήρηση της Συνθήκης Σένγκεν.
Μέσα στον Γενάρη θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τόνισε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ.
Μια απόφαση που μοιάζει με ρουσφέτι του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά προς τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο έχει ξεσηκώσει το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις οργανώσεις της συμπρωτεύουσας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Τρεις ρώσους υπηκόους έθεσαν υπό κράτηση οι τουρκικές αρχές κατά τη διάρκεια επιδρομής με στόχο «πυρήνα» που είχε διασυνδέσεις με την ISIS, σύμφωνα με τη Μόσχα.

Η έφοδος έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στην τουριστική καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τετάρτης, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Αμφιγενείας, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, με το πτώμα του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.