espa pkm

Σάββατο, 18 Απριλίου 2026, 5:20:58 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την ίδια ώρα που η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωνε από την Άρτα όπου βρίσκεται ότι η κυβέρνηση δεν αναζητεί συμμαχίες, στο τέρμα της οδού Πλουτάρχου στο Κολωνάκι στο εστιατόριο «Φιλίππου»,οι Αλέκος Φλαμπουράρης και Β.
«Η Ιταλία ζητά από την Ευρώπη να τυγχάνουν σεβασμού από όλους οι διάφοροι κανόνες» δήλωσε ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την Πρωτοχρονιά.

Ο ιταλός πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Δεν επιτιθέμεθα στην Ευρώπη, αλλά αντιθέτως την υπερασπιζόμαστε.

Την ανάπτυξη 293 συνοριοφυλάκων και 15 πλοίων στα ελληνικά νησιά, ως απάντηση σε αίτημα της Αθήνας, ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, η Frontex.

«Η Frontex άρχισε χθες (Δευτέρα) την ανάπτυξη 293 λειτουργών και 15 πλοίων στα ελληνικά νησιά, στο πλαίσιο μιας νέας επιχείρησης ταχείας επέμβασης που ονομάσθηκε 'Ποσειδών', έπειτα από αίτημα της Ελλάδας για επιπλέον βοήθεια στα εξωτερικά σύνορά της στο Αιγαίο» αναφέρει ο οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

Μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, οπότε λήγουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού ακόμη και χωρίς να κλείσουν ραντεβού.
Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Σε δήλωσή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η βάση της ΝΔ είναι ενωμένη και απαιτεί από όλους να υπερβούν προσωπικές στρατηγικές και ξεπερασμένες αντιλήψεις.
Νέα φρικιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τα εγκλήματα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους κατά των γυναικών.

Οι τζιχαντιστές έχουν εκδώσει 15 κανόνες σχετικά με το πως να βιάζουν τις σκλάβες, δηλαδή σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται και σε ποιες απαγορεύεται.
Ζήτημα προσωρινής εξόδου της Ελλάδας από τον χώρο του Σένγκεν θέτει ο αρχηγός της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο και αναπληρωτής πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας Μάνφρεντ Βέμπερ.
Πρωτοχρονιά με θεομηνίες σε όλο τον κόσμο. Λίγο πριν την έλευση του 2016 ο καιρός μοιάζει να έχει τρελαθεί... Καταστροφικές καταιγίδες, τυφώνες και ισχυρές χιονοπτώσεις μαίνονται σε όλο τον πλανήτη.

Το χιόνι και το χαλάζι έχουν οδηγήσει σε ακυρώσεις και καθυστερήσεις χιλιάδων πτήσεων στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μίας εβδομάδας με μεγάλη κίνηση στις αεροπορικές συγκοινωνίες, μία ημέρα αφού ο απολογισμός από τις πλημμύρες και τους ανεμοστρόβιλους στο νότο είχε φτάσει τους 43 νεκρούς.
Μέχρι και σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να διατηρηθούν οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες -στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου- αφού από την Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση, με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά.
Η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, κ. Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς, στις 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ.