Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο ΠΟΥ χαρακτήρισε τον ιό Ζίκα «απειλή για τη δημόσια υγεία παγκοσμίως»
Συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας
Πηγή: Το Βήμα
Στο αρχείο η υπόθεση του «πόθεν έσχες» Φλαμπουράρη
Απεργία διαρκείας αποφάσισε η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών
Απεργία διαρκείας από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου αποφάσισε ομόφωνα η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
Αποφασίστηκε ακόμη ο συντονισμός των αυτοκινητιστών «με τους αγρότες, επαγγελματίες, εργαζόμενους και όλους όσους μετέχουν στην κινητοποίηση ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο».
Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες - Κλειστά ήταν έως τις 8:00 το βράδυ της Δευτέρας τα Τέμπη
Ατζούν Ιλίτζαλι: Ποιος είναι ο Τούρκος που λέει ότι εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα
Νέο «ναυάγιο» στον ορισμό του ΕΣΡ από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής
Από το δίσεκτο παρόν για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον
Του Μητροπολίτη Γουμένισσας κ.κ. Δημητρίου
Το 2014 και πιο πολύ το 2015 και το αρξάμενο 2016 μας έφερε σιμά με κύματα προσφύγων συνανθρώπων, και την εξαιρετικά περίπλοκη ―αν μη και απάνθρωπη― τραγικότητα του ζητήματος σε όλες τις πτυχές, αλλά και τις δημογραφικές και κοινωνικές συνέπειές του.
Τράπεζα Πειραιώς: Στήριξη 680 εκατ. ευρώ στην οικονομία
Χρηματοδοτική στήριξη ύψους 680 εκατ. ευρώ έχει προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς σε 170 συνεταιρισμούς και αγροτικές επιχειρήσεις την τελευταία τριετία μέσω των δράσεων συμβολαιακής γεωργίας.
Τα σχήματα που έχουν χρηματοδοτηθεί δίνουν δουλειά σε 17.000 παραγωγούς, απασχολούν 14.000 εργαζομένους, ενώ δημιουργούνται 57 διαφορετικά προϊόντα.
Ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής εξάγεται σε 73 χώρες, με την αξία των προϊόντων που διατίθενται στο εξωτερικό να φτάνει στα 1,35 δισ. ευρώ.
Οι βετεράνοι Κιλκισιακού έκοψαν την πίτα τους
Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κιλκισιακού έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με την συντροφιά των συζύγων με πλούσια εδέσματα και μουσική. Τυχεροί της βραδιάς οι Ζαμανόπουλος Χαράλαμπος και Ανδριανίδης Κυριάκος.