espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 10:02:53 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το καθιερωμένο εορταστικό τραπέζι ανήμερα των Χριστουγέννων στήνει και φέτος το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίνων. Γεύματα αγάπης προσφέρουν επίσης η Αρχιεπισκοπή, μέσω της Αποστολής, και πολλοί δήμοι.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Δήμου Αθηναίων θα στηθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69) στη 1 μετά το μεσημέρι.
Πτώση βάσεων η οποία μπορεί να φτάσει ως και 4.000 μόρια φέρνει για το 2016 το νέο εξεταστικό σύστημα, που μετατρέπει τα σχολεία σε ένα τεράστιο εξεταστικό κέντρο και αποδομεί την εκπαιδευτική αποστολή του Λυκείου.
Για να μην πηγαίνει κανένα παιδί πεινασμένο στο σχολείο, το Ινστιτούτο «Prolepsis» και η εφημερίδα «Το Βήμα» ξεκινούν μια σημαντική πρωτοβουλία. Μέσω της εκστρατείας «Υιοθετήστε Ενα Σχολείο», μπορείτε να εξασφαλίσετε για κάθε μαθητή ένα υγιεινό, ποιοτικό γεύμα, από ελληνικές πρώτες ύλες, το οποίο κ.
Από εφοριακούς έως... υπαλλήλους ψητοπωλείων και από τραπεζικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς έως παρκαδόρους σε μπαρ στο Κολωνάκι και στην παραλιακή λεωφόρο βρίσκει κανείς στον «άγνωστο κόσμο» των πληροφοριοδοτών των κακοποιών. Το οργανωμένο έγκλημα πλέον έχει ανθρώπους παντού και μπορεί να μάθει ο.
«Δωροδοκία - δωροληψία στην Υγεία». Ενα θέμα που από την αρχαιότητα έχει απασχολήσει ειδικούς, γιατρούς, οικονομολόγους, νομικούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς αλλά και τον κάθε πολίτη στην καθημερινότητά του. Με αυτό το αντικείμενο συζήτησης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 η 8η επιστη.
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 08:50

Πωλητήρια σε τιμή ευκαιρίας!

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο της χρονιάς, την περασμένη Τετάρτη, οριοθετούσε τους στόχους της κυβέρνησής του για το νέο έτος, την ίδια στιγμή στην Αθήνα, σε γραφεία και δωμάτια κεντρικών ξενοδοχείων, δεκάδες στελέχη ξένων επενδυτικών εταιρειών διαπραγματεύονταν την.
Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο της χρονιάς, την περασμένη Τετάρτη, οριοθετούσε τους στόχους της κυβέρνησής του για το νέο έτος, την ίδια στιγμή στην Αθήνα, σε γραφεία και δωμάτια κεντρικών ξενοδοχείων, δεκάδες στελέχη ξένων επενδυτικών εταιρειών διαπραγματεύονταν την.
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 08:50

Τώρα τρέχουν για ιδιωτικοποιήσεις

Επτά ιδιωτικοποιήσεις θέλει να κλείσει μέσα στο 2016 το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και αναμένει έσοδα 2,5 δισ. ευρώ τα οποία θα κατευθυνθούν προς τη μείωση του χρέους. Μετά την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport και την αναμενόμενη πώληση του 67% του ΟΛΠ στην κινεζική CO.
«Είναι στο χέρι της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου να συνεννοηθούν για να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ο ιδιωτικός τομέας» επισημαίνει ο μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει σήμερα επενδύσει 1 δις.
Ως νέο δεδομένο και μάλλον ως απρόσμενη εξέλιξη αντιμετωπίζεται στο Μέγαρο Μαξίμου η μέχρι στιγμής έκβαση της κούρσας για την ηγεσία της ΝΔ. Κάποια από τα στοιχεία που αναδείχθηκαν την προηγούμενη Κυριακή αιφνιδίασαν αισθητά το κυβερνητικό επιτελείο, το οποίο πλέον αρχίζει να αναθεωρεί τη στάση του.